Spanyolország ismét Európa trónján
Címvédő az EB-győztes spanyol válogatott. Az eddigi legnagyobb különbséggel végződött az európai döntő.
2012. július 1. 23:29

A spanyol labdarúgó-válogatott megvédte Európa-bajnoki címét, miután vasárnap a lengyel-ukrán közös rendezésű kontinensviadal kijevi döntőjében 4-0-ra nyert az olasz csapat ellen.

Az eddigi legnagyobb különbséggel végződött az európai döntő. De a spanyoloknak nem csak ezért nagy dolog, hiszen egymás után három világversenyen győzedelmeskedtek, 2008-ban Európa, 2010-ben világ, és 2012-ben szintén Európa-bajnokságot nyertek - ezzel beérték a német rekordot.

Mindazonáltal, az olasz válogatott nem érdemelt meg ilyen csúnya vereséget, de nem volt szerencséjük, nem tudták megismételni az olykor hibátlan játékukat. 1968-ban voltak csupán EB-győztesek.

ma.hu
  • Jog-ÁVH
    Amíg ugyanis akad bárki, akinek van saját identitása, s azt bátran vállalja is, akkor a valósággyártó művek nagy bajba kerülnek.
  • Átadták a Szent Margit Gimnázium tornacsarnokát
    A Szent Margi Gimnázium új tornacsarnokának átadásakor Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője, Újbuda országgyűlési képviselője elmondta: a sportolási lehetőségeket biztosító épületek, így a gimnázium új tornacsarnokának megépítése arról szól, hogy a gyermekek kulturált körülmények között felkészüljenek az életre.
  • Háború az új nemzedékért
    Free-SZFE sztory... - Első rész
MTI Hírfelhasználó