Ledobja ruháit az 53 éves Falusi Mariann - ezúttal nem a rasszizmus ellen
2012. július 2. 10:10

"Rendhagyó művészi aktképeket készít Marjai Judit: ezúttal meztelen kövér testeket örökít meg, hogy megmutassa, a szépség nem kilóktól függ. Falusi Mariann is szerepel a listáján.

(...) ha valamit üzenni vagy képviselni kell a testemmel, akkor kötélnek állok – nyilatkozta az énekesnő. – Nem ez lenne egyébként az első ilyen jellegű fotózásom, három évvel ezelőtt már részt vettem egy rasszizmus elleni kampányban, ahol többek között Somával és Pély Barnával együtt ledobtuk a ruháinkat."

borsonline.hu
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó