Dopping miatt újabb érmünk van a londoni olimpián!
A Nemzeti Sport internetes portáljának értesülése szerint pozitív lett a Hatos Gábor elleni szabadfogású birkózó londoni bronzmeccsét megnyerő, üzbég Szoszlan Tigijev doppingtesztje. Ennek alapján Hatos kaphatja a bronzérmet.
2012. szeptember 6. 08:01

"Már augusztus tizenhetedike óta tudtuk, hogy az üzbég A-próbája pozitív lett és eleve nem kérték a B-mintát - idézte a versenyzőt a Nemzeti Sport. - Ettől függetlenül láttunk már mindenfélét korábban, ezért nagyon idegőrlő volt az azóta eltelt időszak, napokig nem tudtam aludni, hiába voltam kilencvenkilenc százalékig biztos abban, hogy most már enyém az érem. Aztán ma hívott Hegedűs Csaba elnök úr a jó hírrel. Ha az érem végre a kezemben lesz, tényleg minden álmom valóra válik. Ezért dolgoztam egész életemben, ezért »haltam meg« az edzéseken."

InfoRádió
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó