Kritika balról: Gyurcsány sérült
Oszkó Péter, aki a Bajnai által alapított Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány felügyelőbizottsági elnöke, tegnapi internetes bejegyzésében egy sérült futballistához hasonlította Gyurcsányt – írja a Magyar Nemzet.
2012. szeptember 18. 09:17

Oszkó azt írta: „Bármennyire jól játszik valaki eredendően egy focicsapatban, ha egy tétmeccs közben lesérül, akkor onnantól nem segíti a csapatát azzal, hogy továbbra is mindenáron pályán akar maradni, magának akar minden labdát és helyzetet, és minden akcióban benne akar lenni, mert a meccs sikerét veszélyezteti.” Oszkó úgy vélte: Gyurcsány „a saját pár százezres táborán kívül évekig nem lesz képes szavazókat megszólítani”, és „az érdemi ellenzéki alternatíva kialakulását hátráltatja”.

További részletek a Magyar Nemzet keddi számában.

  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
  • A kormány a helyén van
    Vannak mondatok a történelemben, amelyek az időből kiszakadva és felemelkedve örök életet élnek. Az ókori Rómától az angol és a francia történelmen át egészen a mai históriáig tudunk ezekről. Nekünk is van ilyen.
MTI Hírfelhasználó