Kritika balról: Gyurcsány sérült
Oszkó Péter, aki a Bajnai által alapított Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány felügyelőbizottsági elnöke, tegnapi internetes bejegyzésében egy sérült futballistához hasonlította Gyurcsányt – írja a Magyar Nemzet.
2012. szeptember 18. 09:17

Oszkó azt írta: „Bármennyire jól játszik valaki eredendően egy focicsapatban, ha egy tétmeccs közben lesérül, akkor onnantól nem segíti a csapatát azzal, hogy továbbra is mindenáron pályán akar maradni, magának akar minden labdát és helyzetet, és minden akcióban benne akar lenni, mert a meccs sikerét veszélyezteti.” Oszkó úgy vélte: Gyurcsány „a saját pár százezres táborán kívül évekig nem lesz képes szavazókat megszólítani”, és „az érdemi ellenzéki alternatíva kialakulását hátráltatja”.

További részletek a Magyar Nemzet keddi számában.

  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó