Bemutatkozott Radics Gigi eurovíziós versenydala
Radics Gigi, a 2012-es Megasztár győztese mindössze 16 éves, de karrierje már magas hőfokon lángol.
2013. február 15. 09:28

A tehetségkutató óta fellépett a Montreux-i Jazzfesztiválon, klipet forgatott Los Angelesben, bemutatkozott a nemzetközi zenei színtér szakembereinek egy londoni showcase keretein belül, valamint énekelt a tavaly év végén tartott Cserháti Zsuzsa Emlékkoncerten.

Az Eurovíziós Dalfesztiválra is nevezett "Úgy fáj" / "Over You" az énekesnő kedvence a nagylemezről, és már alig várja, hogy február 16-án előadhassa a hazai elődöntőben A Dal színpadán.

A klip vége mindenki számára nyitott marad, a készítők célja az volt, hogy a videó mondanivalója személyes legyen, és mindenki saját tapasztalatai alapján zárja le a történetet.

lighmedia.hu
  • A Föld napja
    Az emberiség egész létmódjának kell megváltoznia, ha el akarjuk kerülni a katasztrófát.
  • A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti
    A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti, továbbra is fontos a védelmi és járványügyi intézkedések, valamint a higiénés rendszabályok betartása, a pincéreknek a teraszokon is kötelező lesz a maszkviselet, a vendégeknek csak akkor, ha belépnek a vendégtérbe - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs nevében a csütörtöki online sajtótájékoztatón.
  • Az ország szabadságát jelképezi a megújuló Citadella
    Elkezdődött a Citadella megújítása Budapesten. A hosszú évek óta elzárt és mára lepusztult erőd felújítása 2023-ig tart - közölte a Várkapitányság az MTI-vel csütörtökön.
MTI Hírfelhasználó