ByeAlex elárulta milyen meglepetéssel készül az Eurovízióra
Szombaton ért véget az M1-en az A Dal döntője, a nézők pedig úgy döntöttek, hogy Kedvesem című szerzeményével ByeAlex képviselheti Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon a svédországi Malmöben.
2013. március 4. 15:19

A végeredmény kihirdetésekor elmaradt az extázis, a fiatal énekes látszólag egykedvűen vette tudomásul, hogy megnyerte a válogatót. Ha megismernek az emberek, rájönnek majd, hogy nem nagyon mutatok ki érzelmeket. Erre jó a zene – mondta ByeAlex az M1 Ma reggel című műsorában.

Nem vagyok a híve annak, hogy kifelé mutassam, hogy mit gondolok vagy érzek, méltósággal végig kellett "nyomni" a műsort, előadtuk a dalokat, a közönség pedig választott – magyarázta az előadó.

ByeAlex arról is mesélt, hogy kerüli az internetet, mert egyelőre nem tudja kezelni azt a felhajtást, ami jelenleg zajlik körülötte.

A rajongóit arról biztosította, hogy szerzeményét magyarul adja elő az Eurovíziós Dalfesztiválon, úgy érzi, a közönség is azért szavazott rá, mert azt szeretnék, hogy magyarul szólaljon meg a dal. A Kedvesem című számot persze lefordítják angolra, és így is kommunikálják majd. Erre azért van szükség, hogy a külföldi hallgatók is értsék – mondta.

ByeAlex egy kis meglepetéssel is készül: gitárosa járatos a svéd nyelvben, így a válogatón győztes dal refrénjét a rendező ország anyanyelvén is énekli majd.

hirado.hu
  • Az erdő üzem, tanterem – és örökkévalóság
    Ugron Ákos Gábor: Az erdő fenntartása, kezelése, művelése nem érthető meg rövid távú gondolkodással, ahhoz száz években, vagy éppen az örökké fennmaradó végtelenben kell gondolkodni, mert az erdőre mint örökké változó, de örökre fennmaradó életközösségként kell tekintenünk.
  • A kettős mércés EP-szélsőség
    Győri Enikő nem emlékszik parlamenti vitára és felháborodásra azzal kapcsolatban, amikor a szocialista-liberális Gyurcsány-kormány idején, 2006 októberében, a rendőrség szétverte a 1956-os forradalomra emlékező békés tüntetőket. „A rendőrterror erői ma a legeurópaibb pártnak hazudják magukat, és az EP meg őket támogatja" - emelte ki a Fidesz képviselője
  • Református óvodát adtak át Sárospatakon
    Református óvodát adtak át Sárospatakon szerdán, a létesítmény a kormány anyagi támogatásával a Magyarországi Református Egyház Országos Óvoda Programja keretében épült fel.
MTI Hírfelhasználó