A dunántúli megyék csúszós útjaira és a hófúvásra figyelmeztet a közút
Havas, csúszós utakra és a hófúvás okozta közlekedési nehézségekre figyelmeztetik a Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megyék több térségében közlekedőket.
2013. április 3. 10:06

A dunántúli megyékben változó intenzitással havazik, ezért a főutak latyakosak, a havazásban érintett más területeken sónedves vagy nedves az útburkolat.

Mindenki csak a téli közlekedésre megfelelően felkészített gépjárművel keljen útra, utazás előtt pedig tájékozódjon az aktuális útviszonyokról.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerda reggel első fokozatú, vagyis citromsárga riasztást adott ki hófúvás miatt Vas és Zala megyékre, valamint Győr-Moson-Sopron megye nyugati és Veszprém megye magasabban fekvő területeire. 

MTI
  • Gulyás: indul a vakcina-előjegyzési kampány
    A koronavírus elleni vakcina előjegyzésére vonatkozó kampány elindulását jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki online sajtótájékoztatóján, amelyen arról is beszélt, hogy a miniszterelnök konzultációi után születik döntés a december 11. utáni intézkedésekről.
  • Tisztifőorvos: decemberre várható a második hullám tetőzése
    Szakemberek szerint decemberre várható a koronavírus-járvány második hullámának tetőzése - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs csütörtöki online sajtótájékoztatóján.
  • Baráti tűz Brüsszelből
    Hiába vadásszák le egyesével a Fidesz EP-képviselőit, az idő nem az örökjáradék-vadászoknak dolgozik.
MTI Hírfelhasználó