A dunántúli megyék csúszós útjaira és a hófúvásra figyelmeztet a közút
Havas, csúszós utakra és a hófúvás okozta közlekedési nehézségekre figyelmeztetik a Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megyék több térségében közlekedőket.
2013. április 3. 10:06

A dunántúli megyékben változó intenzitással havazik, ezért a főutak latyakosak, a havazásban érintett más területeken sónedves vagy nedves az útburkolat.

Mindenki csak a téli közlekedésre megfelelően felkészített gépjárművel keljen útra, utazás előtt pedig tájékozódjon az aktuális útviszonyokról.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerda reggel első fokozatú, vagyis citromsárga riasztást adott ki hófúvás miatt Vas és Zala megyékre, valamint Győr-Moson-Sopron megye nyugati és Veszprém megye magasabban fekvő területeire. 

MTI
  • Karácsony már többször is állított valótlanságot a doktorijáról
    Egyszer már megköszönte Karácsony Gergely, hogy lapunk felhívta a figyelmét arra, hogy tévesen szerepel az önéletrajzában a doktori fokozat megszerzése. Karácsony akkor tévedéssel magyarázta az esetet, valamint azzal, hogy félreérthetően volt megfogalmazva a bemutatkozása. A baloldal miniszterelnöki versenyére tegnap bejelentkező Karácsony tanulmányai kapcsán Lánczi András, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora elmondta: Karácsony minden támogatást megkapott a képzés elvégzéséhez, azonban nem tudott élni a lehetőséggel.
  • Sikeresen tért vissza a fővárosba a körverseny
    Az ausztrál Damien Howson vasárnap megtartotta a sárga trikót a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny záró etapján, a 92 kilométeres budapesti körözés végén Edward Theuns bizonyult a leggyorsabbnak.
  • Lemeszelt vagonok
    A rendőrség 1951. május 21-én, hetven évvel ezelőtt kézbesítette Budapesten az első deportálási határozatokat. Miért kell erről ma írni? Mert a múltat csak úgy lehet lezárni, ha az elkövetett tettekről, tettesekről, bűnökről tudunk, tisztázzuk azokat, hatásukat megpróbáljuk feldolgozni, mert különben kísértetként bukkannak fel, és később is rombolják a társadalom erkölcsét.
MTI Hírfelhasználó