A maffiabaloldal tovább támadja a magyar vállalkozókat
Az MSZP sem országosan, sem Szegeden nem ért a szóból, tovább folytatja aljas és alaptalan lejárató hadjáratát trafikügyben a multi nagytőke érdekében, a magyar vállalkozások ellenében.
2013. május 8. 17:00

Úgy látszik, az MSZP sem országosan, sem Szegeden nem ért a szóból, tovább folytatja aljas és alaptalan lejárató hadjáratát trafikügyben a multi nagytőke érdekében, a magyar vállalkozások ellenében. A magyar emberek 2010-ben elképesztő többséggel mondták ki, hogy nem kérnek a maffiabaloldal politikájából, nem tűrik a szocialisták eszközeit. A baloldal országos szinten és Szeged városában is láthatóan egyre nagyobb bajban van, mert lehullott a lepel, hogy paktumot kötöttek az alvilággal a 2010-es választás előtt. A szocialisták azóta sem képesek módszert és stílust váltani.

Mára már teljesen egyértelmű, hogy a dohánytrafikügyben keltett hisztéria csak egy a baloldal alaptalan vádaskodásai közül, hiszen a nyertesek között több száz, egyértelműen az MSZP-hez köthető személy is található!

Az első pályázaton 5400 nyertest hirdettek, a korábbi 40 ezer helyett a jövőben 5-6 ezer cigarettát árusító trafik lesz. A Fidesz-KDNP-nek a gyermekek és fiatalok védelmében éppen az volt a célja, hogy kevesebb helyen, nehezebben legyen elérhető a dohányáru. A magyar lakosság jelene és jövője érdekében gátat kellett szabni annak a folyamatnak, hogy évente 35 ezren halnak meg dohányzás következtében, és a fiatalok negyede cigarettázik, mivel lényegében ellenőrzés nélkül juthatnak a dohányáruhoz. Ugyanakkor a kormány keresi a jogi lehetőséget, hogy azok a trafikosok, akik eddig dohánytermék-kiskereskedelemből éltek, ne veszítsék el megélhetésüket.

Ismételten felhívjuk a figyelmet arra, hogy míg eddig javarészt a multik kezében volt a dohány-kiskereskedelem, addig a rendszer átalakításával a családi trafikok száma megtízszereződik, tehát tízszer annyi családi vállalkozás jut így megélhetéshez, mint korábban! A megnövelt árrésből képződő profit magyar kis- és közepes vállalkozásoknál csapódhat le, élénkítve ezt a vállalkozói szektort. Nyilván ez az, ami nagyon fáj az MSZP-nek, amely a magyar emberek szempontjai helyett a multi nagytőke érdekeit képviseli előszeretettel...

A Szegedi Fidesz-KDNP frakció

gondola