Bajnai Gordon kikosarazta Gyurcsányt!
Nem vesz részt az Együtt 2014 azon a kormányellenes demonstráción, amelyet a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció szervez.
2013. május 15. 09:35

Vitriolos hangnemben utasította el Gyurcsány Ferencnek a trafikpályázatok elleni demonstrációra való meghívását az Együtt 2014 egyik alapító szervezete. „Képtelenek vagyunk elfeledni, hogy a jelenleg regnáló rezsim pofátlanságához közel huszonnégy éves út vezetett, amelynek Ön is jelentős, az emberek politikától való elfordulását elősegítő szereplője volt, s ma méltán az egyik legmegosztóbb politikus Magyarországon” – írta a Milla válaszlevelében a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének, aki szombatra szervez tüntetést a Fidesz székháza elé.

A Milla „álnaivnak” tartja Gyurcsány felháborodását, „hiszen tudjuk, hogy olyan országban élünk, amelynek miniszterelnökei, politikusai hazudnak éjjel, este és reggel – és még a napszakokat sem tudják rendesen felsorolni –, amelyben szétprivatizáltak és lenyúltak mindent, hülyének nézik és megtévesztik a választókat… hogy aztán megbukva ellenzékben próbáljanak meglovagolni minden jó és új kezdeményezést, kihasználni minden elképzelhető lehetőséget még pár másodperc nyilvánosságért”.

A Magyar Nemzet érdeklődésére, hogy a Milla álláspontja egyben az Együtt 2014-é is, Bajnai Gordonéktól azt a választ kapták: a kormány- és korszakváltás programjához meg szeretnék nyerni azokat a polgárokat is, akik az elmúlt évtizedben elfordultak a politikától, nem tudtak vagy nem akartak maguknak pártot választani. „Ahhoz tehát, hogy a május 18-hoz hasonló kezdeményezésekben részt tudjunk venni, sok feladatot kell még elvégeznünk – a meghívással ezért nem tudunk élni” – közölték az Együtt 2014-nél.

Magyar Nemzet
MTI Hírfelhasználó