"Mondjon le Viviane Reding!"
A Szellemi Honvédelem Mozgalom (SZHM) szerint Viviane Reding uniós biztosnak le kell mondania valamennyi az EU-ban betöltött tisztségéről.
2013. június 24. 13:25

A Szellemi Honvédelem Mozgalom (SZHM) szerint Viviane Reding uniós biztosnak le kell mondania valamennyi az EU-ban betöltött tisztségéről, amennyiben valóban a jövő évi magyarországi választások legitimitásának gyengítésére törekszik - jelentette ki a mozgalom létrehozását kezdeményező Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke hétfőn, budapesti sajtótájékoztatóján.

Csizmadia László közlése szerint az SZHSZ, a CÖF és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány nyílt levelet küldött az uniós biztosnak. Ebben úgy fogalmaztak, hogy amennyiben szándéka valós, akkor az igazságügyi biztos "a legszentebb európai demokratikus és emberi jogi értékeket gyalázta meg, valamint lábbal tiporta a nemzeti szuverenitás értékét".

A CÖF vezetője felidézte, hogy sajtóértesülések szerint Viviani Reding a Bilderberg-csoport június eleji angliai konferenciáján arról beszélt, egyeztetett civil szervezetekkel és Bajnai Gordonnal, hogy elhitessék, Magyarországon a félelem uralkodik és az emberek nem mernek szabadon szavazni.

MTI nyomán
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • A kormány célja, hogy megszüntesse a börtönökben uralkodó túlzsúfoltságot
  A kormány célja, hogy szeptember 30-áig megszüntesse a börtönökben uralkodó túlzsúfoltságot, és csaknem háromezer új hely megteremtésével felszámolja a börtönbizniszt - fogalmazott az igazságügyi miniszter hétfőn Veszprémben, tíz büntetés-végrehajtási intézet új épületszárnyainak közös átadórendezvényén.
 • Szegénységi bizonyítvány a sorozatos baloldali vereség
  Az ellenzéki pártok egy évtizede tartó, permanens politikai sikertelensége egyfelől szétesett világképükre, választási és kormányzati stratégiájuk hiányára, másrészt arra vezethető vissza, hogy képtelenek válaszokat adni a nemzeti együttműködés rendszerére és egységes jövőképet kínálni a választóknak – olvasható a XXI. Század Intézet elemzésében.
 • Szobrok, rasszok, alkotmányok, átírt történelem
  Ne legyen kétségünk afelől, hogy a most elindult folyamatok a világháború után – a nyugati blokkban – felépített demokratikus társadalmi rend alapjait kezdhetik ki végleg.
MTI Hírfelhasználó