Lánya szerint Gyurcsány nem indul
Gyurcsány Anna egy közösségi oldalon kottyantotta el, hogy édesapja nem indul a jövő évi választáson.
2013. július 3. 08:06

Nem indul a választásokon, de ahogy érzed – válaszolta Gyurcsány Ferenc lánya, Gyurcsány Anna egy közösségi oldalon arra a kommentre, hogy „Jövőre apukádra szavazok!” A volt kormányfő Franciaországban tanuló lányának bejegyzéséről a Bors számolt be, ezzel újra felröppentve a pletykát, hogy Gyurcsány Ferenc nem indul a választásokon.

Mint ismeretes, az ellenzéki együttműködés lehetséges szereplői között, elsősorban Bajnai Gordonék részéről hetek óta téma, hogy a Demokratikus Koalícióra (DK) szükség lenne, elnökére azonban nem, mert személye inkább taszító, mint vonzó a választók számára. A Borsnak Molnár Csaba, a párt alelnöke elmondta: nincs változás a tervben, a DK-nál a többi párthoz hasonlóan a pártelnök lesz a listavezető a választásokon.

– Persze ha lesz összefogás – márpedig a DK ennek a híve –, akkor a közös miniszterelnök-jelölt lesz a listavezető, de mi ragaszkodni fogunk ahhoz, hogy Gyurcsány Ferenc is rajta legyen a listán. A kormányba viszont szerinte nem szeretne bekerülni – tette hozzá Molnár.

További részletek a szerdai Magyar Nemzetben.

 • Rebrov nem "A Nagy Edző"
  Rebrov nem „A Nagy Edző”. Ezt a vereség utáni erőlködő nyilatkozatai is érzékeltették. Nem ő lesz az, aki magyar klubsikert emel a jövő Európájában. De talán most regenerálódik, talán csapatot formál a következő mérkőzésekre.
 • Lebegtetés a Fenyő-gyilkosság ügyében
  Nem zárható ki, hogy újabb száztizenegy év elteljen, és valaki valahol cikket írjon, így kezdve: „Százharmincegy év telt el a Margit körút és a Margit utca sarkán elkövetett Fenyő-gyilkosság óta…”
 • Bogár László: Majdan = Hongkong?
  A tüntetők amerikai zászlókkal vonulnak fel, és a pekingi amerikai követség munkatársa, aki mellesleg a CIA fedett tisztje egy hongkongi hotel különtermében tart eligazítást.
 • Szarka László Csaba: Klíma-inkvizíció
  Kezdtem megbizonyosodni a felől, hogy sok minden nem stimmel a globális felmelegedés körül. Ma már egyértelműen látható, hogy a modell eltér a valóságtól. Úgy vélem, hogy e tényt – immár több évtizedes adatsor birtokában – minden kutatónak kötelessége lenne észrevennie, világnézettől függetlenül.
 • A magyar állam az evangéliumi értékekre kezdett épülni
  Ezek az uralkodók meglátták a kereszténységben a "társadalom egyesítő erejét" - jelentette ki. Stanislaw Gadecki kitért arra, hogy nehéz felbecsülni, mit adott Magyarországnak a kereszténység felvétele.
MTI Hírfelhasználó