Belehalt az örömbe a nyertes
2013. augusztus 28. 14:54

Belehalt nyereménye feletti örömébe kedden egy férfi Pakisztánban: szívrohamot kapott és már nem tudtak rajta segíteni – írta a The Express Tribune című pakisztáni lap.

A 60 éves férfi egy bankfiókban örülhetett szerencséjének: közölték vele, hogy 1 millió 200 ezer rúpiát - 2,6 millió forintot - nyert szerencsekötvénnyel.

A férfi annyira megörült a hírnek, hogy izgalmában rosszul lett, és a bankfiókban kisvártatva meg is halt, még mielőtt megérkezett az orvos.

MTI
  • Most zárnunk kell, hogy húsvétkor nyithassunk
    Most zárnunk kell ahhoz, hogy húsvétkor nyithassunk - mondta a Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök hozzátette: "Az biztos, hogy a mostani kéthetes zárással befordultunk a célegyenesbe, most már a vírus elleni háborúnak utolsó szakaszában, a célegyenesben vagyunk.
  • Tisztifőorvos: exponenciálisan nő a fertőzöttek száma
    Napról napra, exponenciálisan nő a fertőzöttek száma - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján pénteken.
  • Előrébb az agarakkal!
    A kutyatartásról írt könyvet dr. Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti frakcióvezetője. A politikus maga is tart kutyát - pumit -, így hozzáértően ajánlja a magyar kutyafajtákat a családok figyelmébe. Elsősorban az erdélyi kopó és a magyar agár megőrzésére kell vigyázni.
MTI Hírfelhasználó