Szétrúgta az öltözőajtót a focista
2013. szeptember 18. 18:51

Bár nem kapott piros lapot a hétvégi fordulóban, mégis eltiltotta a Videoton labdarúgóját, Marco Caneirát a magyar szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága, mivel a portugál légiós berúgta a debreceni öltözőajtót csapata 2-1-es veresége után. A 442.hu úgy tudja, hogy a portugál futballista a játékvezetők öltözőajtajának esett neki, nehezen viselte a vereséget, de az ügyben senki nem volt hajlandó nyilatkozni. Caneira két meccsen nem léphet pályára.

Az MLSZ honlapjának keddi beszámolója szerint a kiállított játékosok közül Mamadou Wague (Puskás Akadémia) 3 mérkőzésen nem léphet pályára, míg Tamás Márknak (Puskás Akadémia) és Waltner Róbertnek (Kaposvári Rákóczi) egy-egy bajnoki találkozót kell kihagynia.

A testület 600 ezer forintos pénzbírságot szabott ki a Ferencvárosra, mivel - az indoklás szerint - a pápai meccsen szurkolói "jól hallhatóan, hosszabb ideig Romániával és az Újpesttel kapcsolatos gyűlölködő rigmusokat skandáltak".

A Diósgyőrnek viszont nem drukkerei miatt kell fizetnie, hanem Elek Ákos átigazolásidíj-részletének késedelmes megfizetése miatt, mégpedig 300 ezer forintot.

MTI
MTI Hírfelhasználó