Hat magyar érem a junior és U23-as maratoni kajak-kenu vb nyitónapján
Hat érmet, köztük három aranyat nyertek a magyar versenyzők a Koppenhágában zajló junior és U23-as kajak-kenu maratoni világbajnokság első, pénteki napján.
2013. szeptember 21. 10:31

    A viadal hivatalos honlapja szerint junior férfi kajak egyesben (21,5 km) Petró Ádám győzött, Koleszár Mátyás pedig harmadik lett, míg ugyanebben a számban a nőknél (17,2 km) Takács Tamara bizonyult a legjobbnak, Czéllai-Vörös Zsófia pedig bronzérmet szerzett.

    A junior férfi kenu egyesek küzdelmében (17,2 km) Khaut Kristóf győzött, női kajak kettesben (17,2 km) - szintén a junioroknál - pedig a Metz Zsófia, Mátyás Mercédesz duó ezüstérmet nyert.

mti
  • Az EU-ban egy szűk kör kezében van a valódi hatalom
    „Az európai intézmények működése a gyakorlatban meglehetősen különbözik attól, amit a szerződésekben vagy a könyvekben olvashatunk" - jelentette ki Trócsányi László. Rámutatott, hogy az Európa Parlamentben elvileg ugyan minden tagállam egyenlő, de . "a valódi hatalom egy szűk kör kezében van", s a döntések meghozatala "zárt ajtók mögött történik".
  • Meghosszabbítja a kormány az oltási akcióhetet
    Egy héttel meghosszabbítja a kormány a hétfőn indult oltási akcióhetet - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken reggel.
  • Brutális erejű választási beavatkozásra készülhetünk
    Horváth József: Közép-Európán söpört végig egy furcsa, kormányokat és politikusokat buktató hullám. Ausztria, Csehország, Szlovákia, Románia és legutóbb Bulgária. Ami közös bennük, hogy az európai balliberális fősodorral szemben álló politikusokat, pártokat járattak le és szorítottak ki kormányzati pozícióból.
MTI Hírfelhasználó