Kiadták az elfogatóparancsot a Mol vezérére
2013. szeptember 27. 14:44

A Bloomberg a horvát tévére hivatkozva azt írja, hogy a horvát bíróság kiadta az elfogatóparancsot Hernádi Zsolt Mol elnök-vezérigazgató ellen.

Az origo.hu szerint a kérelemre azért került sor, mert szeptember 25-én Hernádi nem jelent meg a rendőrségi kihallgatáson.

Hernádit már régóta szeretné kihallgatni a horvát bűnügyi hatóság, mivel azzal gyanúsítják, 10 millió euró összegben lefizette Ivo Sanadert annak érdekében, hogy a Mol át tudja venni az irányítást az INA felett.

Az információkat az MTI is megerősítette, azt írják, hogy egy zágrábi bíróság távollétében elrendelte az elnök-vezérigazgató vizsgálati fogságba vételét Horvátországban.

mfor.hu
  • Sokan csatlakoztak a szélsőség elleni petícióhoz
    A szemkilövető hazugságpolitikus és politikai kiszolgálója elleni Stop! petícióhoz már több mint 400 ezer polgár csatlakozott. A közrádióban nyilatkozó Hollik István szerint a Demokratikus Koalíció elnöke "egyszer kirabolta, egyszer tönkretette, egyszer pedig becsapta Magyarországot".
  • Háború a nemzetállamok ellen
    Az internethasználók több mint negyven százaléka kezeli a platformot. Zuckerberg úr tehát moshatja kezeit: rajta igazán semmi nem múlik – vagy talán éppen majdnem minden?
  • Hazudtak, akik a CEU bezárásával kampányoltak
    Orbán Viktor kormányfő úgy fogalmazott: "Kizökkent az idő! Konferenciát tartottak Budapest belvárosában, mégpedig a CEU épületében, a Nádor utcában." "Évek óta azt hallom a liberális politikusoktól és az őket támogató médiumoktól, hogy a magyar kormány bezáratta, és elüldözte az egyetemet Budapestről" - jegyezte meg.
MTI Hírfelhasználó