Tavares-jelentés - Fidesz: a szocialisták kérjenek bocsánatot!
Bocsánatkérésre szólította fel a szocialistákat a Fidesz szóvivője a Tavares-jelentéssel kapcsolatban.
2013. október 10. 13:22

    Hoppál Péter csütörtökön újságíróknak nyilatkozva keserű tapasztalatként értékelte, hogy éppen azok "mondanak tollba külföldi politikusoknak Magyarországot lejárató jelentéseket", akiknek a magyarok érdekeinek képviselete lenne a feladata az Európai Unióban.

A nagyobbik kormánypárt szóvivője emlékeztetett arra, hogy Herczog Edit szocialista EP-képviselő egy lapinterjúban is megismételte: büszke arra, hogy közreműködött a jelentés összeállításában és elfogadásában.

"Az történt, amire gondoltunk, a jelentés mögött, amit a magyar emberek igaztalannak és hamisnak ítélnek, a szocialista párt áll" - jelentette ki. 

mti
  • Cél: hazai tulajdoni fölény az élelmiszerláncban
    A pandémia következtében mára meghaladottá vált a régi dogma az ellátási és beszállítói láncok nemzetközivé tételéről, és a világ országai elkezdtek az önellátás képességére törekedni.
  • Szükség van a migrációt kezelő fegyveres szervezetre
    Bakondi György azt mondta: a jelenleginél szélesebb körben - intézményesített formában - tervezik bevonni a védekezésbe a polgárőrséget is. Ennek tart az előkészítése - közölte.
  • Magyarország nem fordulhat vissza
    Orbán Viktor kifejtette: a Magyarország előre megy, nem hátra mondatban benne van az a küzdelem, amelyet Magyarország az elmúlt 12 évben folytatott, hiszen 2010-ben egy csődbe jutott ország volt, az országot "kivéreztették és tönkretették". De "nagyon kemény munkával 12 év alatt a korábbi baloldali kormányzás hibáit és bűneit Magyarország kijavította" - mutatott rá.
MTI Hírfelhasználó