Tavares-jelentés - Fidesz: a szocialisták kérjenek bocsánatot!
Bocsánatkérésre szólította fel a szocialistákat a Fidesz szóvivője a Tavares-jelentéssel kapcsolatban.
2013. október 10. 13:22

    Hoppál Péter csütörtökön újságíróknak nyilatkozva keserű tapasztalatként értékelte, hogy éppen azok "mondanak tollba külföldi politikusoknak Magyarországot lejárató jelentéseket", akiknek a magyarok érdekeinek képviselete lenne a feladata az Európai Unióban.

A nagyobbik kormánypárt szóvivője emlékeztetett arra, hogy Herczog Edit szocialista EP-képviselő egy lapinterjúban is megismételte: büszke arra, hogy közreműködött a jelentés összeállításában és elfogadásában.

"Az történt, amire gondoltunk, a jelentés mögött, amit a magyar emberek igaztalannak és hamisnak ítélnek, a szocialista párt áll" - jelentette ki. 

mti
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
  • A kormány a helyén van
    Vannak mondatok a történelemben, amelyek az időből kiszakadva és felemelkedve örök életet élnek. Az ókori Rómától az angol és a francia történelmen át egészen a mai históriáig tudunk ezekről. Nekünk is van ilyen.
MTI Hírfelhasználó