Kispesti önkormányzati rendezvényeken lépett fel a homoszexuális prostituált
Kispest szocialista polgármestere nem tudott arról, hogy az önkormányzat rendezvényein egy homoszexuális prostituált is rendszeresen fellépett.
2013. október 26. 22:36

Pedig a fotó szerint a kispesti Tárt Kapu Színház vezetőjét jól ismeri az MSZP-s Gajda Péter. Az illető társulata ugyanis az önkormányzat egyik épületében kapott helyet és visszatérő szereplője a kerületi ünnepségeknek is.

Balkay László a kispesti Tárt Kapu Színház társulatának vezetője. A társaság mentálisan sérült emberek rehabilitációjával is foglalkozik, és évente több millió forint közpénzt vehet fel. Ennek ellenére Balkay László másodállásban férfi prostituáltként dolgozik. Házhoz is megy, de a lakásán is sort lehet keríteni az aktusra.

„Igazán férfiakkal tudok úgy feloldódni és jól érezni magam, és férfiakkal is foglalkozom már 12 éves korom óta. (…) Részben kezelek, részben pedig nem titkolom, hogy szeretem csinálni, hogy járnak föl hozzám és őket kényeztetem. (…) Van, aki egy kis masszást kér, van, aki egy kis simogatást, van, aki egy kis orális kedveskedést. Van, aki egész komolyabbat, tehát tényleges aktusokat szokott kérni. Minden előfordul a praxisomban” -vallott a Hír TV rejtett kamerás felvételén Balkay.

A Hír TV információi szerint Balkay – a színháznál vele együtt dolgozó – élettársa szintén prostitúcióból él.

Fegyelmi eljárás indul a homoszexuális prostituáltként is tevékenykedő színházi terapeuta ellen. A főváros XIX. kerületének szocialista polgármestere, Gajda Péter azt kérte a helyi egészségügyi intézet vezetőjétől, hogy azonnal mentse fel a férfit a munkavégzés alól.

Az önkormányzati közlemény hangsúlyozza, hogy a polgármester nem tudott Balkay László magánéleti problémáiról.

Hír TV, mno
 • Gyurcsányi fordulat: igazat mondott
  A gyurcsányi cél ez volt: „visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól…” Mi fűtötte? Az, hogy „ történelmet csinálok. Nem a történelemkönyveknek, arra szarok.”
 • Pluralizmus Ismét Működésben – PIM
  Ez itt a kérdés – Otthonosabbá tenni a magyar világot. Ezzel a címmel készített negyvenperces beszélgetést az M5-ös művelődési köztelevízió a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával, Demeter Szilárd székelyföldi íróval, költővel, filozófussal.
 • Sorosék gyengítik a forintot
  A járvány okozta pénzpiaci bizonytalanságot kihasználva Soros Györgyék kíméletlen támadásokat intéznek a forint ellen. A spekulánstól eddig sem voltak idegenek a hasonló lépések, éppen ezért számos ország haragját kivívta. A Magyar Nemzet a következő napokban bemutatja a milliárdos legismertebb ügyleteit. Sorozatunkat az angol font elleni támadásával kezdjük.
 • Szélsőségek fogságában
  A középmértéknek a védelme vált elsődlegessé, amelyet a balliberális gondolkodás nem tűr meg.
 • Operatív törzs: egyre többen szegik meg a kijárási korlátozást
  Egyre többen szegik meg kijárási korlátozással kapcsolatos intézkedéseket, és egyre több a büntetőeljárás is - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa a szerdai online sajtótájékoztatón.
MTI Hírfelhasználó