Kispesti önkormányzati rendezvényeken lépett fel a homoszexuális prostituált
Kispest szocialista polgármestere nem tudott arról, hogy az önkormányzat rendezvényein egy homoszexuális prostituált is rendszeresen fellépett.
2013. október 26. 22:36

Pedig a fotó szerint a kispesti Tárt Kapu Színház vezetőjét jól ismeri az MSZP-s Gajda Péter. Az illető társulata ugyanis az önkormányzat egyik épületében kapott helyet és visszatérő szereplője a kerületi ünnepségeknek is.

Balkay László a kispesti Tárt Kapu Színház társulatának vezetője. A társaság mentálisan sérült emberek rehabilitációjával is foglalkozik, és évente több millió forint közpénzt vehet fel. Ennek ellenére Balkay László másodállásban férfi prostituáltként dolgozik. Házhoz is megy, de a lakásán is sort lehet keríteni az aktusra.

„Igazán férfiakkal tudok úgy feloldódni és jól érezni magam, és férfiakkal is foglalkozom már 12 éves korom óta. (…) Részben kezelek, részben pedig nem titkolom, hogy szeretem csinálni, hogy járnak föl hozzám és őket kényeztetem. (…) Van, aki egy kis masszást kér, van, aki egy kis simogatást, van, aki egy kis orális kedveskedést. Van, aki egész komolyabbat, tehát tényleges aktusokat szokott kérni. Minden előfordul a praxisomban” -vallott a Hír TV rejtett kamerás felvételén Balkay.

A Hír TV információi szerint Balkay – a színháznál vele együtt dolgozó – élettársa szintén prostitúcióból él.

Fegyelmi eljárás indul a homoszexuális prostituáltként is tevékenykedő színházi terapeuta ellen. A főváros XIX. kerületének szocialista polgármestere, Gajda Péter azt kérte a helyi egészségügyi intézet vezetőjétől, hogy azonnal mentse fel a férfit a munkavégzés alól.

Az önkormányzati közlemény hangsúlyozza, hogy a polgármester nem tudott Balkay László magánéleti problémáiról.

Hír TV, mno
 • A Demokrácia Védvonal
  A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
 • Mikulássapkás hazugság
  Amerikában kezdték el ezt a hazugsághadjáratot évtizedekkel ezelőtt. Egy svéd reklámgrafikus egy híres üdítőitalhoz rajzolta le Santa Claus-t. Az ő Szent Kolozsuk eleve reklámfigura. Egy üdítőitalt ünnepelnek Szent Miklós helyett.
 • A propaganda logikája
  Hosszú cikket közölt a 24.hu nevezetű portál „A magyarok látják messze a legaggasztóbbnak az egészségügy helyzetét” címmel.
 • Orbán Viktor teljes beszéde
  A 100 évvel ezelőtti trianoni katasztrófára és a balliberális kormányok okozta 10 évvel ezelőtti csődből való kilábalására is emlékezett Orbán Viktor 22. évértékelő beszédében.
 • Orbán: Magyarország mindenek előtt
  Minden felemelkedő nemzet sikertörténete az önbecsülés megerősítésével kezdődik, a bajba jutott országok polgárainak személyes önbecsülése pedig csak nemzetükével együtt térhet vissza - fogalmazott a kormányfő.
MTI Hírfelhasználó