Bozsek Márk ment, a ByTheWay visszatér
2013. november 9. 18:25

Kiderült, kik térhetnek vissza az X-Faktorba, miután Bozsek Márk úgy döntött: feladja a versenyt.

Schiwert-Takács László krea­tív főszerkesztő a Blikknek úgy nyilatkozott, hogy Bozsek Márk döntése után két lehetőség is felvetődött a műsor folytatására vonatkozóan, s hogy a legegyértelműbb variációs lehetőséget vették figyelembe. „Lehetne kevesebb versenyzővel folytatni, de akkor nem tartana addig a műsor, ahogy terveztük, ezért azt a döntést hoztukHerman Péter ­kreatív producerrel és Kolosi Péter programigazgatóval, hogy az utolsó kiesőt, vagyis a ByTheWay-t hozzuk vissza. Az X-Faktor szabályai ezt megengedik, ez a logikus megoldás” – mondta Schiwert.

A jelenlegi helyzet az után alakult ki, hogy Bozsek Márk pénteken este bejelentette, hogy kiszáll az X-Faktorból. „Jelenleg nem érzem magam elég erősnek ahhoz, hogy ezt a versenyt végig tudjam csinálni. És nem tudok annyit adni az embereknek, amennyit megérdemelnének azért, hogy kitartanak mellettem” – mondta Márk a Fókusznak, majd hozzátette, hogy sok minden van az életében, amiben nem biztos, és ez is egy ilyen döntés, de meg kellett lépnie.

Nők Lapja Cafe
  • A forradalom indítására emlékeztek Szegeden
    1956. október 16-án a szegedi bölcsészkar Auditórium Maximumában összehívott diákgyűlésén a hallgatók közfelkiáltással létrehozták a MEFESZ-t, majd döntöttek arról, hogy az érdekvédelmi témák mellett politikai kérdésekkel is foglalkoznak. Egy óra alatt az orosz nyelv fakultatív oktatásától eljutottak a szovjet csapatok kivonásának követeléséig - közölte Kiss Tamás. Szavai szerint "kimondták az akkor kimondhatatlant". Innen indult az 1956-os magyar forradalom.
  • Erdélyikopó-világtalálkozó Bőszénfán
    Erdélyikopó-világtalálkozót rendeznek Somogy megyében, a péntektől vasárnapig tartó eseményen Magyarországról, Erdélyből és Csehországból tucatnyi tenyésztő több mint száz kutyával képviselteti magát.
  • Beleavatkoztak a csehországi választásokba
    Néhány nappal a cseh választások előtt a Babišra vonatkozó adatok kiszivárogtatása egy tudatosan időzített, célzott külső támadás volt.
MTI Hírfelhasználó