A kínai miniszterelnökkel tárgyal Orbán
Kedden a román parlamentben tartják a miniszterelnöki csúcstalálkozót
2013. november 24. 22:02

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn és kedden Bukarestben részt vesz Kína és a közép-európai országok kormányfőinek csúcstalálkozóján – közölte a miniszterelnök sajtófőnöke vasárnap az MTI-vel.

Orbán Viktor hétfőn külön is megbeszélést folytat Li Ko-csiang kínai miniszterelnökkel, és tárgyal Ivica Dacic szerb kormányfővel – tette hozzá Havasi Bertalan.

Kedden a román parlamentben tartják a miniszterelnöki csúcstalálkozót – amelyen Orbán Viktor is felszólal –, valamint az eseményhez kapcsolódó gazdasági fórumot. A bukaresti találkozó a résztvevő miniszterelnökök munkaebédjével zárul – ismertette Havasi Bertalan.

MNO - MTI
  • Egy félrecsúszott Jeanne d’Arc
    Az már messziről is látszik, hogy ennek a témának két fontos vetülete van, kár, hogy erről az autentikus 168 óra megfeledkezett, vagy legalábbis összekevert.
  • Életben akar maradni – rasszista!
    A híres brit történész, Paul Johnson már 1983-ban megírta: „Ám a hetvenes évekre az ENSZ korrupt és demoralizált szervezet lett, és rosszul átgondolt beavatkozásaival inkább előmozdította, mint gátolta a kegyetlenséget.” (A modern kor, XX. Század Intézet, 2000.; 793. oldal)
MTI Hírfelhasználó