Elvették a szüleitől a 63 kilós ötévest
2013. december 10. 13:28

Nagy-Britanniában a hatóságok állami gondozásba vettek egy kislányt azért, mert ötéves korára 63 kilóra hízott. A kislány súlya nagyjából háromszorosa az átlagosnak, és a legnagyobb súly, melyet ennyi idős gyereknél valaha is feljegyeztek a szigetországban.

Az eset Newport városában történt még augusztusban, ám a helyi hatóságok a kislány személyiségi jogainak védelmében nem voltak hajlandók további részletekkel szolgálni. Azt sem hozták nyilvánosságra, hogy az ügy kapcsán akár a szülőket, akár bárki mást letartóztattak-e. A brit sajtónak annyit azonban sikerült kiderítenie, hogy már szeptemberre sikerült 50 kilóra fogyasztani a gyereket.

nlcafe.hu
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó