Siófoki az év első babája
Klarissza Cintia 2610 grammal és 49 centiméterrel, 0:15 órakor érkezett, egy perccel korábban, mint a fővárosi Milán Dániel.
2014. január 1. 10:43

2014-ben az első baba 0:15 órakor született a siófoki kórházban. Klarissza Cintia 2610 grammal és 49 centiméterrel természetes úton született - közölte a kórház ügyeletes szülész-nőgyógyász orvosa. Az anya a terhesség 36. hetében szült, ő és a baba is jól van. A 21 éves édesanya a nágocsi anyaotthon lakója két kisgyermekével. A kismama, mielőtt a nágocsi anyaotthonba került, az ország más településein élt.

Az új év első fővárosi újszülöttje 0:16 perckor látta meg a napvilágot a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban, azaz a honvédkórházban. A kisfiú, aki a Milán Dániel nevet kapta, 2950 grammal és 53 centiméterrel, természetes úton jött világra, a család első gyermekeként. A szülésen az édesapa is jelen volt. A kisfiú és édesanyja is jól vannak.

MTI nyomán
  • "...a gyanúsítottat agyonlőtték"
    Jött arra valaki, gyanúsnak találták, és lelőtték. Lehet, hogy háromgyerekes, a családjáról példamutatóan gondoskodó, kollégáival kedves agysebész volt az illető, de rosszkor jött rossz helyre: a rendőrök „gyanúsítottnak” minősítették, és ártalmatlanították.
  • Politikai stabilitás mint érték
    Az SZDSZ is megtorpedózta az 1996-os világkiállítást. A szélsőséges párt akkor bebizonyítatta, hogy komoly tényező az országban, nagy kárt tud okozni neki.
MTI Hírfelhasználó