Fegyverek a prágai palesztin nagykövetségen
Egy nappal azután, hogy a diplomáciai képviseleten történt robbanásban meghalt a nagykövet, fegyverekre bukkantak az épületben.
2014. január 2. 17:44

Egy nappal azután, hogy a prágai palesztin diplomáciai képviseleten történt robbanásban meghalt a nagykövet, fegyverekre bukkantak az épületben.

Fegyvereket talált a prágai palesztin nagykövetségen a cseh rendőrség csütörtökön, egy nappal azután, hogy a diplomáciai képviseleten történt robbanás következtében életét vesztette a palesztin nagykövet.

A rendőrség szóvivője megerősítette az ezzel kapcsolatos jelentéseket, de azt nem árulta el, hogy milyen típusú és hány darab fegyvert találtak a követségen.

A diplomáciai missziót azután vizsgálták át a hatóságok, hogy a Prágába akkreditált 56 éves palesztin követ, Dzsamal Muhammad Dzsamal szerdán halálos sérüléseket szenvedett, amikor felrobbant lakásában egy széf.
MTI
  • Februárban érkezik a 13. havi nyugdíj
    Novemberben már minden nyugdíjas megkapta a 80 ezer forintos nyugdíjprémiumot, de itt nem szeretnénk megállni, jövőre 5 százalékkal emeljük a nyugdíjakat, és visszavezetjük a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat is, amelyet februárban kap kézhez minden nyugdíjas honfitársunk” – jelentett ki a kormányfő.
  • Az egyházak jelenléte a járvány idején is eleven
    Az egyházak társadalmi jelenléte a koronavírus-járvány idején is élő, eleven maradt - mondta a köztársasági elnök a magyarországi történelmi egyházak vezetőinek tiszteletére rendezett adventi ebéden kedden a Sándor-palotában.
  • Politikai nyilatkozatot nyújtott be a parlamentnek a KDNP
    Politikai nyilatkozatot nyújtott be az Országgyűlésnek a KDNP, hogy utasítsák el a migrációt és a genderszemléletet is pozitív színben feltüntető megállapodást.
MTI Hírfelhasználó