Hamarosan indul A Dal
Január 25-én látható A Dal elődöntője, február 22-én pedig kiderül, ki utazik Koppenhágába.
2014. január 10. 12:25

Több mint 400 dalt hallgatott végig A Dal zsűrije az előzsűrizés során; idén színes és erős a kínálat, hiszen a metál zenétől kezdve a beaten át a swingig minden stílus megfordult, és sok előadó volt, aki tavaly bekerült volna a 30-ba, most azonban nem fért be a dalával – mondta Lencsó Rira, az MTVA szóvivője az M1 Ma reggel című műsorában.

Hozzátette: a három elődöntő, a két középdöntő után a döntő február 22-én lesz, amelyen a közönség dönt arról, ki utazik Koppenhágába.

A zsűribe megérkezett Kovács Kati énekesnő, ByAlex pedig digitális kommentátorként segíti majd a munkát – mondta Lencsó Rita.

A Dal új műsorvezetője Harsányi Levente, aki elmondta: a versenyben indulók 70 százalékát ismeri.

A legfiatalabb versenyzők 17-18 évesek – hangzott el a műsorban.

hirado.hu - M1 - Ma reggel
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • Hisztériakeltés: a balatoniakat támadja az MSZP
  A szabadstrandok után most a Balaton környezetéért aggódik a baloldal.
 • Gyűlöletcunamit indított a baloldal Müller Cecília ellen
  Ismét Müller Cecília került a balliberális médiumok célkeresztjébe. Ezúttal Hargitai Miklós, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) elnöke köszörülte a nyelvét az országos tiszti főorvos személyén és munkásságán a Népszavában, összességében azt nehezményezve, hogy az emberek köszönetet mondanak Müller doktornő munkájáért. A 444.hu sem cáfolta meg magát: kapva kapott az alkalmon, hogy lefasisztázza a szakembert.
 • Négyből semmi – A szegedi szabadstrandok múltja és jelene
  „A szabadstrandok elvételére tett kísérlet merénylet a magyar nyár ellen” – olvasható az MSZP legújabb hazugságkampányában, melynek aláírásgyűjtő akciójába nagy lelkesedéssel kapcsolódtak be a párt szegedi önkormányzati képviselői is. Azok, akik az elmúlt másfél évtizedben asszisztáltak ahhoz, hogy a Tisza-parti baloldali városvezetés Szeged valamennyi szabadstrandját fölszámolja.
MTI Hírfelhasználó