László Csaba is lapátolgat
2002. május 28. 13:36
A pénzügyminiszter sajtótájékoztatóján beszámolt több személyi változásról is. Közölte, hogy a közigazgatási államtitkári posztot Naszvadi György helyett Thuma József látja el a jövőben. Új vezetője lesz az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnak június 3-ával, akit a pénzügyminiszter még nem nevezett meg. Annyit közölt, hogy a Pénzügyminisztériumban az adóhatóság ellenőrzéséért felelős helyettes államtitkár Kékesi László, volt APEH-elnök lesz.

László Csaba a személyi változásokról elmondta: a távozó közigazgatási államtitkár, Naszvadi György a jövőben a Pénzügyminisztérium egyik intézményét fogja vezetni. Az előző helyettes államtitkárok közül Pordán Endre átkerül a szociális egészségügyi tárcához, vezető beosztásba. Az új pénzügyminiszter azt is bejelentette, hogy a sajtó- és kommunikációs főosztályt a jövőben Máté Dániel, a Napi Gazdasági volt újságírója, szerkesztője vezeti majd. Egyúttal elmondta: a miniszteri kabinetirodát a jövőben Fenyővári Noémi irányítja.

(MTI nyomán)

Címkék:
  • „Tudományos” látásmód
    Ilyen körülmények között lefordíthatjuk-e Lenint magyar pénzből angolra?
  • Eltüsszentett forradalom
    Tényleg feltámadt a baloldali ellenzék, legalábbis sok éves tespedését felszámolva mintegy varázsütésre in concreto a tettek mezejére lépett.
MTI Hírfelhasználó