Aréna-koncert az 50 éves Illés zenekarral
Beatünnep címmel rendeznek koncertet december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában az idén 50 éves Illés zenekar közreműködésével.
2014. március 19. 17:16

Beatünnep címmel rendeznek koncertet december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában az idén 50 éves Illés zenekar közreműködésével. Az est Szörényi Leventére, Bródy Jánosra és Szörényi Szabolcsra épül, de számos más előadó is fellép az Illés-jubileum tiszteletére.

"Még játszóképesek vagyunk, el tudjuk döngetni azokat a nótákat, kellő segítséggel. Egy teljes, kétórás koncertet már nem vállalok, ezt elsősorban énekesi szempontból nem szeretném forszírozni" - mondta Szörényi Levente a szerdai budapesti sajtótájékoztatón. Bródy János hozzátette: a régi Illés-dalok maradandóak, ma is érvényes mondanivalóval rendelkeznek.

Az Illés-jubileum részeként júniusban Tied a világ címmel Szente Vajk rendezésében zenés darabot mutatnak be a Játékszínben, új epizódok készülnek az együttesről korábban készült dokumentumfilmhez, megjelenik egy daloskönyv az Illés mintegy száz számával és díszkiadásban kiadják valamennyi CD-t.

hirado.hu - MTI
MTI Hírfelhasználó