HírTV-s lesz a kormányszóvivő
Kurucz Éva, a Hír Tv műsorvezetője váltja Giró-Szász Andrást a kormányszóvivői pozícióban - tudta meg kormányzati forrásból a Válasz.hu.
2014. június 6. 14:29

1977-ben született, a Szegedi Tudományegyetem magyar–finnugor nyelvészet szakán végzett, majd német nyelvtanári és kommunikáció szakos diplomát is szerzett. A Hír Tv alapító tagja, a 2002 decemberi indulás óta a csatornánál dolgozik. Volt sportszerkesztő, vezette a Híradót, kulturális, oktatási és gazdasági műsorokat, illetve reggeli magazint is. Jelenleg Gajdics Ottó és Kálomista Gábor Páholy című műsorának szerkesztőjeként, valamint a 10 perc és a Paletta című műsorok szerkesztő-műsorvezetőjeként dolgozik.

Két gyermek édesanyja.

valasz.hu
  • A kormány az ország biztonságát és a gazdaságot is megvédi
    Az elhúzódó háborús helyzetben az új magyar kormány két legfontosabb feladatának az ország biztonságának és gazdaságának megvédését nevezte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a Kormányinfón. Gulyás Gergely bejelentette, hogy péntektől csak magyar rendszámú autók tankolhatnak rezsicsökkentett árú üzemanyagot, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter pedig a kormány által nyolc területen bevezetendő extraprofit-különadó részleteiről számolt be.
  • A Kádár-rendszer feltárása nélkül nem érthetjük a jelent
    Száztíz évvel ezelőtt született Kádár János, aki hazánk XX. századi történelmének egyik legmeghatározóbb figurája lett.
  • A digitalizált világ diktatúrába torkollhat
    „Ha a mesterséges intelligenciának átadjuk a döntést, akkor valóban jöhet egy fordulat, amikor valóban már egzisztenciális fenyegetést fog jelenteni az emberi létezésre” – mondja Miklos Lukacs de Pereny.
MTI Hírfelhasználó