Kemény Dénes szerint ez döntött a németek javára a döntőben!
Nagyon sokáig teljesen nyílt volt a világbajnoki döntő, de a rendes játékidő végén és a hosszabbításban lehetett érezni azt a különbséget, hogy a német válogatott pihentebben kezdte a mérkőzést - mondta Kemény Dénes mesteredző. A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke az InfoRádióban hétfő reggel értékelte utolsó alkalommal a labdarúgó-vb eseményeit.
2014. július 14. 14:40

A német válogatott egy nappal többet pihenhetett a döntő előtt, és az is Argentína ellen szólt, hogy ők hosszabbításra kényszerültek az elődöntőben is - nyilatkozta Kemény Dénes mesteredző. A végén a németek frissessége miatt a mérkőzés már nem volt kiegyensúlyozott, és a német fölény meghozta a győztes gólt.

A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke arról is beszélt, hogy nagyon izgalmas és szórakoztató volt a csoportmeccs-fázis, utána kissé visszaesett a színvonal, de az egyenes kieséses szakaszban is láthattunk igen színvonalas meccseket. Mint fogalmazott: "Linecker nyert már megint", hiszen a végén a németek győztek. Mindez Kemény szerint a torna egészét tekintve teljesen megérdemelt.

Kemény Dénes szerint a német orvosi stáb volt a legjobb ezen a mérkőzésen, hiszen az, hogy egy ilyen hosszú menetelés után a német játékosok ennyire frissen mozogtak, még a hosszabbításban is, az mindenképpen az orvosi háttér érdeme. A szakember úgy véli: a németek háttérmunkája 20 százaléknyi pluszt hozzáadott a játékosok és a vezetés amúgy is magas színvonalú teljesítményéhez.

InfoRádió
  • Elindult a tram-train Hódmezővásárhely és Szeged között
    Elindult a Hódmezővásárhely és Szeged között közlekedő tram-train, az első utasokat szállító, menetrend szerinti szerelvény hétfőn fél négykor gördült ki a vásárhelyi nagyállomásról.
  • Orbán Viktor az OECD főtitkárával tárgyalt
    Orbán Viktor miniszterelnök hétfő délután a Karmelita kolostorban tárgyalt a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) közelmúltban kinevezett új főtitkárával, Mathias Cormannal - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.
  • Tovább nőtt a genderideológiát elutasító magyarok aránya
    Amíg 2021 áprilisában a magyar felnőtt lakosság 69 százaléka gondolta úgy, hogy a férfi és női nemek velünk született tulajdonságok, addig novemberben már közel háromnegyedük, 72 százalékuk helyezkedett ugyanerre az álláspontra. Ráadásul emelkedett azoknak az aránya is, akik szerint csak férfi és csak női nem létezik: 2021 áprilisában 66, novemberben pedig már 73 százalékuk utasította el e tekintetben is a genderideológia legalapvetőbb állítását – derül ki az Alapjogokért Központ áprilisi és novemberi közvélemény-kutatásából.
MTI Hírfelhasználó