Busás fizetés Zoltai Gusztávnak
Ötszázezer és másfél millió forint közötti fizetést kap Zoltai Gusztáv a Miniszterelnökségtől – árulta el a Hír TV-nek Lázár János, aki pontos összeget nem mondott.
2014. szeptember 20. 12:01

A Miniszterelnökséget vezető miniszter jelezte, Zoltai Gusztáv reményei szerint jó tanácsokat fog adni, az ő véleménye és tanácsai szolgálni fogják azt a folyamatot, amely a konszenzusteremtésről szól. Elmondta: kapott egy feladatot a kormánytól, hogy a magyarországi zsidó szervezetek és a magyar kormány közötti vitás ügyekben a következő hónapokban megpróbáljon konszenzust teremteni.

– Egy Miniszterelnökségen dolgozó tanácsadónak általában egy évre szól a megbízatása, ebben az esetben szeretném decemberre lezárni ennek a programnak a konszolidálását – tette hozzá a kancelláriaminiszter.

---------------------------------------------------

Zoltai kinevezése megütközést keltett

A Magyar Nemzetnek Gulyás Gergely és Schmidt Mária is azt nyilatkozta, elfogadhatatlannak tartják Zoltai Gusztáv kormánytanácsadóvá való kinevezését. Fábry Sándor humorista szerint „erre a kisnyilas-szerepre Zoltai meglehetősen alkalmasnak látszik”.

MNO - Magyar Nemzet
  • Szomorú séta ezzel a Gergővel
    Azt, hogy máris zöldebb és szabadabb lett a főváros, szép szülővárosom, nem kérdés, azt csak a hülye nem érzi.
  • Karácsony Kommün
    Hát igen, nagy pártokhoz, vagy egy fővároshoz azért komoly vezetők is kellenek, kellenének. S ha nincsenek, jön a szakadék.
MTI Hírfelhasználó