Így ír ma nálunk egy cicifőszerkesztő
2014. december 14. 10:21

"Orbán a hiúságában sértett falusi macsó löttyös indulatait keveri kitiltásügyben, a megrögzött és primitív hazudozással. Nála jobban ugyanis senki nem tudja, hogy mekkora hülyeségeket beszél, amikor állandóan bíróság elé akarja rángatni az amerikait. Pontosan tudja, hogy Goodfriend nem gerillaharcos, aki a saját szakállára lövöldöz a diplomáciai mentesség védbástyái mögül, hanem mindent az amerikai kormány tudtával és helyeslésével tesz, sőt kormánya nevében. Azt meg ‘Csút Bikája sem gondolhatja, hogy az amerikai kormánnyal való vitáját a Pestimrei Kerületi Bíróság fogja rendezni!

Ez a velejéig hazug színjáték csak saját szavazóinak szól. Nekik mutatja, hogy milyen tökös gyerek, hogy nem fél semmitől, még az amcsiknak is bevág egyet, ha szórakoznak vele. Szánalmas, pitiáner, provinciális.

Elkezdődik egy jogi eljárás – hazudta még pénteken is a rádióban azután, hogy a kirúgással fenyegetett, szerencsétlen Vida Ildikó kínjában perelt. Tudja, hogy nem kezdődik el semmi, nem lesz eljárás, mert nem lehet. Sehol a világon, de még Magyarországon sem lehet ilyen pert lefolytatni, mert az felborítaná a diplomáciát, és a nemzetközi jogot!

De egyre kisebb a hívő közönsége ezeknek a hagymázas kirohanásoknak. Orbán megérte, csak még nem hiszi el, hogy volt szavazóinak egy része már hitelesebbnek, tekintélyesebbnek látja Amerikát, mint őt. Azt hiszi, az a baj, hogy még nem mondta el a magáét elégszer, pedig azzal van nagy baj, amit mond!"

Pallagi Ferenc, a Bors főszerkesztője, borsonline.hu
Címkék:
 • Infantilizmus a parlamentben
  A gyönyörű épületet nem bohócoknak tervezte Steindl Imre, az építők, a művészek nem azért formálták csodálatosra, hogy hígvelejűek tombolhassanak benne „szabadon”, brekeghessenek, röföghessenek, nyeríthessenek.
 • Séta egy holland zöldinnel
  Írni, véleményt mondani, okoskodni nem olyan nehéz, de ha itt vagyok kettesben valakivel, akiről és akinek beszélni kellene, óvatosabb az ember.
 • A törvényeket a politikai provokátoroknak is be kell tartani
  Azok, akik az elmúlt napok agresszív cselekményeinek résztvevői voltak, nem tisztelnek senkit és semmit - mondta Latorcai János, az Országgyűlés KDNP-s alelnöke pénteken az MTI-nek.
 • Az erőszak tobzódása a parlamentben
  Komoly elemzést produkálni a szerdai események fényében szinte lehetetlen vállalkozás, de kísérletet tehetünk arra, hogy együtt merüljünk le az alvilág vizébe ahhoz, hogy látlelet készüljön a lezajlott ellenzéki bohóckodásról.
 • Külföldiek a Parlamentnél randalírozók között
  A szerda esti rendbontás során őrizetbe vett harmincöt személy között külföldiek is vannak – értesült a Magyar Idők. Informá­cióink szerint az illetékes szervek elemző-értékelő munka során keresik a rendkívül agresszív, két-háromszáz fős kemény mag szervezőit és irányítóit is.
MTI Hírfelhasználó