Orbán nem mondott semmit az állami hirdetésekről
Cáfolta Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője azt a sajtóértesülést, miszerint Orbán Viktor kormányfő egy múlt heti találkozón azt mondta volna, hogy ezután a kormány a közmédiára koncentrál, és csak ott jelentet meg hirdetéseket.
2015. január 15. 17:49

Bencsik András az MTI-nek csütörtökön elmondta: a kétórás találkozót, amelyen - a híresztelésekkel ellentétben - nem csak jobboldali médiumok vezetői, főszerkesztői voltak jelen, múlt pénteken délután 13 órakor tartották a Parlamentben.

A "műhelybeszélgetésen" Orbán Viktor értékelte az elmúlt évet, és megfogalmazta az idei kormányzati ciklus kihívásait is, de "pénzről nem volt szó" - tette hozzá a főszerkesztő.

A vs.hu csütörtökön azt írta, hogy több független forrásból is úgy értesültek: Orbán Viktor arról beszélt, hogy a jövőben a közmédiát tekinti a legfontosabb csatornának a kormány és a Fidesz üzeneteinek közvetítésére. "Orbán azt is mondta, hogy a meghívottak ne számítsanak arra, hogy jelentősebb mértékű állami hirdetéshez jutnak a következő időszakban, a saját lábukon kell majd megállniuk" - áll a cikkben.

hirado.hu - MTI
  • A mezőgazdaság az ország legfontosabb bástyája
    A koronavírus-járvány megmutatta, hogy a mezőgazdaság és a rá épülő hazai élelmiszeripar az ország legfontosabb bástyája - jelentette ki az agrárminiszter az Északi Agrárszakképzési Centrum gépjárműátadásán kedden Nyíregyházán.
  • Tisztifőorvos: mindenki megfelelő forrásból tájékozódjon!
    Müller Cecília a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi, online sajtótájékoztatóján azt mondta: sokan nyugtalanságot keltenek a lakosság körében. Ez semmikor sem megengedhető, főképp nem pandémia idején.
  • Felkészültünk a tömeges oltásokra, ha jön elég vakcina
    Eddig 129 689 ember kapott oltást Magyarországon, közülük 1643-nak már a másodikat is beadták. Döntő többségük egészségügyi dolgozó - mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.
MTI Hírfelhasználó