Viktor, mint Nicolae
2015. január 31. 12:26

Debrecen határában demonstrált pénteken az MSZP annak érdekében, hogy a várost elkerülő útszakaszért ne kelljen fizetni. Hagytak két helyet Kósa Lajosnak és Papp Lászlónak, akik szintén az ingyenesség hívei, de a két debreceni politikus nem ment el a tüntetésre.

– Írja le, hogy nem vagyok MSZP-s, mert én debreceni lakosként jöttem ide, és azt üzenem Orbán Viktornak: nem kellene elfelejtenie, hogy tőlünk kissé keletre milyen csúnya vége lett huszonöt éve egy diktátornak! –  mondta egy férfi, aki elmondta magáról, hogy nyugdíjas gépésztechnikus, súlyos allergiában szenved, s felháborítja, hogy a „hibbant” rendelet miatt megnövekszik Debrecenben a járműforgalom.

– A Fidesz nem vesz minket komolyan, arról a pártról minden lepereg! – panaszolta az egyik tüntető, Szántó Sándor, aki szerint a kormánypárt „gyűlölködést szít és félelemben tartja az embereket.

– Ha Orbán beköltözik a budai várba, ott is építtet magának egy stadiont? – kérdezte egy mellette álló tüntető, s habár megjegyzésének nem sok köze volt a demonstrációhoz, a körülötte állók sűrűn bólogattak. (...)

nol.hu
Címkék:
  • Vakulástól látásig
    Mondom, 1998-ban a világ még boldog (?) volt. De eltelt harminc év és most nem vagyunk annyira boldogok. És talán azért nem, mert felébredtünk. Azt nem mondanám, hogy buták voltunk, de mégsem láttunk semmit.
  • Rágalmazás mint politikai művelet
    Egy jelöltet undorító rágalmakkal illetni – ez a „demokrácia” része.
MTI Hírfelhasználó