Politikai könyvek bemutatója
Két, a honlapunkon is ismertetett könyv bemutatójára kerül sor szerdán a fővárosban.
2015. február 10. 15:31

A Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum szervezésében sajtótájékoztatót és könyvbemutatót tartanak szerdán, február 11-én délután 3 órai kezdettel.

A rendezvény helyszíne: Andrássyt 100. I. emeleti konferenciaterem.

Az eseményen bemutatják Szekér Nóra és Riba András László: A Nagy Imre-kód, valamint Fricz Tamás - Halmy Kund - Orosz Tímea: A politikai túlélés művészete című  köteteit.

A könyveket Bíró László igazgató és M.Kiss Sándor igazgató-helyettes, továbbá a szerzők ismertetik. A könyvek a helyszínen kedvezményes áron megvásárolhatók.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

gondola
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó