Akkor. Amikor.
A véghajrájához érkezett az M1 átalakítása, amelynek köszönhetően egy 0-24 órás hírcsatornát láthat a nagyérdemű március 15-étől. A csatorna általános struktúrája jól mutatja, hogy egy egészen új típusú adó jön létre.
2015. március 6. 14:32

Véghajrájához érkezett az M1 átalakítása, amelynek köszönhetően egy 0-24 órás hírcsatornát láthat a nagyérdemű március 15-étől. A csatorna általános struktúrája jól mutatja, hogy egy egészen új típusú adó jön létre.

Az új struktúra legfontosabb pillérei az óránkénti híradók lesznek, amelyeket stúdióbeszélgetések, magazinműsorok, helyszíni bejelentkezések, időjárás-jelentés, sok sport és más érdekességek egészítenek majd ki. A hírcsatorna alapelve: a legfrissebbet a leggyorsabban. Ennek köszönhetően a tévénézők semmilyen fontos eseményről nem maradnak le, sőt, azok nagy részét az eseménnyel egy időben, tehát élőben láthatják. Ezt szimbolizálja az új szlogen is: a nézők AKKOR láthatják az új eseményeket, AMIKOR azok zajlanak.

A megújuló M1-en hírolvasók helyett házigazdák várják a nézőket: Hevér Lóránt és Imre Balázs a reggeli műsorsávban váltja egymást, Meszes Bogi és Takács Bence délelőtt, Radnai Csaba és Somorjai Balázs délután várja a tévé elé ülőket. Az esti műsorsáv két házigazdája Németh Balázs és Borsa Miklós lesz.

A következő napokban számtalan információt osztunk meg a hirado.hu oldalon a hírcsatornával kapcsolatban. Bemutatjuk a házigazdákat, valamint betekintést nyújtunk a tudósítói munka világába is. A nézők megismerhetik a leendő magazinműsorokat, és számos más érdekes részletet az új M1-ről. Hogy mikor? Akkor. Amikor.

hirado.hu - MTI
 • Rebrov nem "A Nagy Edző"
  Rebrov nem „A Nagy Edző”. Ezt a vereség utáni erőlködő nyilatkozatai is érzékeltették. Nem ő lesz az, aki magyar klubsikert emel a jövő Európájában. De talán most regenerálódik, talán csapatot formál a következő mérkőzésekre.
 • Lebegtetés a Fenyő-gyilkosság ügyében
  Nem zárható ki, hogy újabb száztizenegy év elteljen, és valaki valahol cikket írjon, így kezdve: „Százharmincegy év telt el a Margit körút és a Margit utca sarkán elkövetett Fenyő-gyilkosság óta…”
 • A siker titka, hogy sikerült lejönni az izmus alapú politizálásról
  Azért sikeresek a mai napig a rendszerváltó politikusok Magyarországon, mert nem absztrakt elvek mentén, hanem az ország érdekében politizálnak - mondta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára szombaton Balatonszárszón.
 • Kampányrajt - Megszólaltak a pártok
  Az ellenzék teljes összefogásra vonatkozó stratégiája megbukott, hatalmas kudarccal indulnak az önkormányzati választáson, és míg a kormánypártokat az építkezés, addig az ellenzéket háborúskodás, békétlenség, gyűlölet jellemzi - jelentette ki Kósa Lajos.
 • Szent István-napi gondolatok
  Ennek a vitának egy másik része a Szent Istvánt követő Nyugathoz közeledés és a nemzeti önállóság ma is időszerű és gyakran félreértett vagy félremagyarázott ellentéte.
MTI Hírfelhasználó