Akkor. Amikor.
A véghajrájához érkezett az M1 átalakítása, amelynek köszönhetően egy 0-24 órás hírcsatornát láthat a nagyérdemű március 15-étől. A csatorna általános struktúrája jól mutatja, hogy egy egészen új típusú adó jön létre.
2015. március 6. 14:32

Véghajrájához érkezett az M1 átalakítása, amelynek köszönhetően egy 0-24 órás hírcsatornát láthat a nagyérdemű március 15-étől. A csatorna általános struktúrája jól mutatja, hogy egy egészen új típusú adó jön létre.

Az új struktúra legfontosabb pillérei az óránkénti híradók lesznek, amelyeket stúdióbeszélgetések, magazinműsorok, helyszíni bejelentkezések, időjárás-jelentés, sok sport és más érdekességek egészítenek majd ki. A hírcsatorna alapelve: a legfrissebbet a leggyorsabban. Ennek köszönhetően a tévénézők semmilyen fontos eseményről nem maradnak le, sőt, azok nagy részét az eseménnyel egy időben, tehát élőben láthatják. Ezt szimbolizálja az új szlogen is: a nézők AKKOR láthatják az új eseményeket, AMIKOR azok zajlanak.

A megújuló M1-en hírolvasók helyett házigazdák várják a nézőket: Hevér Lóránt és Imre Balázs a reggeli műsorsávban váltja egymást, Meszes Bogi és Takács Bence délelőtt, Radnai Csaba és Somorjai Balázs délután várja a tévé elé ülőket. Az esti műsorsáv két házigazdája Németh Balázs és Borsa Miklós lesz.

A következő napokban számtalan információt osztunk meg a hirado.hu oldalon a hírcsatornával kapcsolatban. Bemutatjuk a házigazdákat, valamint betekintést nyújtunk a tudósítói munka világába is. A nézők megismerhetik a leendő magazinműsorokat, és számos más érdekes részletet az új M1-ről. Hogy mikor? Akkor. Amikor.

hirado.hu - MTI
  • Orbán Viktor: Közép-Európa nehéz próbatételek előtt áll
    „Nehéz próbatétel előtt állunk, mert az előrejelzések szerint a nyugat-európai gazdaságokra hidegebb, borúsabb idők jönnek” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Pozsonyhoz tartozó Dévényben vasárnap.
  • Törvényben kellene előírni a politikusok számára a nemzeti minimumot
    Törvényben kellene előírni a politikusok számára a nemzeti minimumot, amelyhez magyar állampolgárok által megválasztott magyar politikusokként alkalmazkodniuk kell a nemzetközi politikai fórumokon - mondta ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég Alapítvány jogi szakértője vasárnap az M1 aktuális csatorna Szemtől szembe című műsorában.
  • Orbán: Közép-Európa lesz Európa jövője
    Kellő szerénységgel, de 30 év teljesítményének önbizalmával és az európai helyzet ismeretében mondhatni, hogy 30 éve még azt gondoltuk, Közép-Európa jövője Európa, de ma már azt látni, hogy "mi vagyunk Európa jövője", és "készen is állunk erre a küldetésre" - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Prágában a bársonyos forradalom 30. évfordulójának alkalmából rendezett megemlékezésen.
MTI Hírfelhasználó