Önkéntes Határőrség
Más nyelv, más kultúra, más vallás - népvándorlásnyi terjedelemben immár kezelhetetlen. Európa összeomlását jelenti.
2015. július 4. 08:41
Nem szabad növelnie az ideiglenes határzár felépítésének költségeit annak, hogy azt gyorsan kell megépíteni - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő. Azt jelezte: „már tartanak az előkészítő munkálatok.”
 
Lassadalmas.
 
Közölte: nem biztos, hogy a közfoglalkoztatás a legmegfelelőbb forma a határzár megépítéséhez, de ha a helyi keretek között kivitelezési lehetőség mutatkozik, ez is szóba jöhet.
 
Nagyszerű alkalom a közmunkára.
 
A migránsok ellátásával összefüggésben a kormányszóvivő azt mondta: üdvözlik, hogy civil, karitatív szervezetek is bekapcsolódnak a befogadó-állomásokon élők ellátásába.
 
Ennek költségeit naponta nyilvánosságra kell hozni.
 
Nemzetközi és civil szervezetek aggódnak a menekültügyi jogszabályok módosításai miatt, azt mondta: úgy készültek el az új törvényjavaslatok, hogy az Európai Unió szabályozásával összhangban legyenek.
 
Csak idézőjelben szabad a „civil” szót leírni.
 
Egyértelmű, hogy kétes forrásokból fizetett megélhetési „civilekről” van szó, akik profi központok által megtervezett és szervezett – felügyelt – befolyásolási akciót hajtanak végre.
 
Tényleges kilétüket föl kell tárni.
 
A kormány napi kapcsolatban van az ENSZ-szel és civil szervezetekkel – az idézőjel itt is indokolt -, de Kovács Zoltán szavai szerint "nem arra van szükség, hogy beszélgessünk, hanem arra, hogy cselekedjünk". 
 
A lakosság megvédése cselekvést igényel.
 
Hozzátette: a meglévő jogszabályok szigorításával kell fellépni az illegális határátlépéssel szemben. Svájci példára hivatkozva rámutatott: nagyon gyorsan kell lefolytatni ezeket az eljárásokat.
 
Igen, a Déli Védvonalnak már most állnia kellene.
 
Zavarkeltő, megtévesztő „civil” kommunikáció zajlik, mely szerint a Déli Védvonal – műszaki zár – hatástalan lenne. Meg kell vizsgálni, kik sulykolják ezt, s föl kell tárni háttérkapcsolataikat. 
 
Jövedelemforrásaikat.
 
Új szervezetet is föl kell állítani: a máig ismeretlen okból megszüntetett Határőrség helyett az Önkéntes Határőrséget. Korunkban ugyanis a honvédelem tartalma megváltozott.
 
Nem nehézfegyvereket kell telepíteni Európában.
 
A földrész fenyegetése „humán harceszközökkel” történik. Szinte másodlagos, hogy a tömegben képzett terroristák is megbújnak. Maga a tömeg, amely munkavégzésre évekig alkalmatlan, szétzilálja a kontinenst.
 
Az integráció ekkora méretekben nonszensz.
 
Más nyelv, más kultúra, más vallás – népvándorlásnyi terjedelemben immár kezelhetetlen. Európa összeomlását jelenti, és ezt azok a fizetett propagandisták is tudják, akik alattomos céllal filantrópok.
 
Most éppen humanisták.
 
Korábban másfajta izmus megszállottjai voltak. Ma az embercsempész bűnözők védelmezői, azaz ebben az értelemben bűnpártolók. Ellenük is védeni kell a törvénytisztelő társadalmat.
 
Jogállammal és demokráciával.
Kovács G. Tibor
MTI Hírfelhasználó