László Petra újra megszólalt
Az N1TV Röszkénél rugdosódó korábbi operatőre őszintén bocsánatot kér minden érintettől. Az MNO-hoz elküldött levelében kiegészítette korábbi üzenetét, mint írja, az élete összeomlott.
2015. szeptember 13. 08:27

László Petra korábbi, portálunknak eljuttatott levelét változtatás nélkül közöltük, itt olvashatják. Most sem teszünk másképp, íme az operatőr férje által küldött kiegészítés:

„Nehéz pontosan fogalmazni egy olyan helyzetben, amikor egy ember egész eddigi élete dől romba. Úgy gondoltam, hogy a »sajnálom és megbántam« világos megfogalmazása annak, amit most érzek egy öntudatlan, félelem szülte pánikreakció miatt. De talán ez még pontosabban kifejezi azt, amit most érzek: ŐSZINTÉN BOCSÁNATOT KÉREK A TÖRTÉNTEK MIATT AZ ÉRINTETTEKTŐL!

László Petra”

László Petra kedden gáncsolt el egy gyermekével futó migránst Röszkénél, két másik emberbe – köztük egy gyerekbe – pedig belerúgott. Kisberk Szabolcs, a televízió főszerkesztője közleményben adta hírül, hogy azonnali hatállyal elbocsátották Lászlót, mivel elfogadhatatlanul viselkedett. „Az ügyet részünkről lezártnak tekintjük” – tette hozzá Kisberk.

A bocsánatkérés és az operatőr elbocsátása ellenére a kedélyek nem csitultak. Csütörtök éjszaka hackertámadás érte a Nemzeti 1 Televízió oldalát és szervereit, mely törökországi IP-címről történt, és melyet a tunéziai iszlamista hackercsoport, a Fallaga Team vállalt magára – írta pénteki közleményében a radikális televízió. A közlemény szerint több tucat életveszélyes fenyegetést kaptak, volt operatőrük fejére vérdíjat tűztek ki, őket pedig szerkesztőségük felrobbantásával és családjaik kiirtásával is megfenyegették.

MNO
MTI Hírfelhasználó