Újabb könyvbemutató a RETÖRKI-ben
A köteteket bemutatja: Bíró Zoltán a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum főigazgatója.
2016. január 18. 14:48

A Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum tisztelettel meghívja Önt, 2016. január 20-án, szerda 15.00 órára a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum I. emeleti konferenciatermébe (1062 Budapest, Andrássy út 100.)

A sajtótájékoztatóval egybekötött könyvbemutatón a Házi Balázs - Nagymihály Zoltán – Riba András - Szekér Nóra (szerk.): Taxisblokád I-II. című köteteket, Bíró Zoltán a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum főigazgatója mutatja be.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

gondola
  • Kövér: Magyarország magyar ország akar maradni
    Kövér László azt mondta: a több mint ezeréves Kárpát-medencei magyar történelemben "egy demokratikusan megválasztott Országgyűlés által 2011-ben megalkotott első írott alkotmányunk szerint mi, magyarok a jövőben is önrendelkező és cselekvőképes államban, önazonosságát megőrző nemzetként és demokratikus jogrendben akarunk élni".
  • Csatanyerés a keresztény önvédelemben
    A kereszténységet ennél bőszültebben már alig lehet támadni! Ne feledjék, a keresztényüldözés a XXI. század legjelentősebb emberi jogi válsága. A világban soha nem látott mértékben tombol a keresztényüldözés! Naponta átlagosan nyolc keresztényt gyilkolnak meg, és mintegy 260 millió hívő van kitéve üldöztetésnek.
  • Éric Zemmour: Magyarországnak igaza van
    Éric Zemmour kifejtette, hogy a labdarúgó-Európa-bajnokságot is – mint oly sok nagyszabású sportversenyt – foglyul ejtették különféle lobbik és mozgalmak, amelyek felhasználják a népszerű sportokat és sporteseményeket saját kisebbségi ideológiájuk terjesztésére.
MTI Hírfelhasználó