Az EP határozata bosszú a kvóták elutasítása miatt
2015. december 16. 15:07

Az Európai Parlament plenáris ülése határozatban támadta meg Magyarországot. Míg korábban is valószínűsíthető volt magyar baloldali képviselők közreműködése a háttérben, ezúttal Jávor Benedek saját nevével jegyzi az EP határozatát. A liberálisok, a szocialisták, a kommunisták és a zöldek a határozott magyar bevándorláspolitika, a korlátlan bevándorlás és a tömeges betelepítés elutasítása miatt támadják hazánkat.

A korábbi kudarcuk ellenére a liberálisok, a szocialisták, a kommunisták és a zöldek újra összefogtak Magyarország ellen. Ebben Jávor Benedek, a PM EP-képviselője kulcsszerepet vállalt a határozat egyik szerzőjeként.

Az elmúlt napokban világossá vált, hogy egy összehangolt kampány folyik hazánk ellen: az Európai Bizottság támogatta a Magyarország elleni aláírásgyűjtést és több ügyben kötelezettségszegési eljárást indított hazánk ellen. Nyilvánvaló, hogy e mögött valójában Magyarország bevándorláspolitikájának elutasítása áll. Hazánk ennek ellenére ellenzi a kötelező bevándorlási kvótát, mert a hatályos uniós szerződések alapján jogtalan; mert nem csökkenti, hanem fokozza a bevándorlást; és mert veszélyes, hiszen növeli a terrorveszélyt, a bűnözést, illetve veszélyezteti a kulturális identitásunkat. Ezeket Európa szerte egyre többen felismerik.

Az uniós szabályok által nyújtott kiskapukkal eddig is tudatosan visszaéltek az embercsempészek, az illegális bevándorlók és a közöttük érkező terroristák. Határozott és gyors visszafordításuk nélkül újabb kockázatot vállal Európa.

A Fidesz-KDNP elkötelezett Magyarország határainak és a schengeni külső határok védelme mellett, és a schengeni övezeten belüli szabad mozgás fenntartásában érdekelt.

EPP-HungarianPress
Címkék:
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó