Havas Henrik egy ideig nem lesz képernyőn
2017. december 11. 11:44

Rendkívüli közleményt adott ki az ATV.

A csatorna közlése szerint vizsgálatot indít a Havas Henrikkel szemben felmerült vádakkal kapcsolatban. A vizsgálat végéig az újságíró nem szerepelhet képernyőn.

A vizsgálat menetéről az ATV vezetősége a későbbiekben dönt.

Amint arról a Hirado.hu korábban beszámolt, Havas Henriket először az egyik kereskedelmi csatornán futó valóságshow egykori szereplője, Baukó Éva, pár nappal később pedig szintén egy ex-valóságshow szereplő, Molnár Anikó vádolta meg szexuális zaklatással.

Az ügyet több közéleti személyiség is kommentálta, többek között Vona Gábor, és Vágó István is, akinek a feleségét elvileg szintén zaklatta az újságíró.

Havas Henrik egyébként májusban képviselői mandátumot szerzett Kisorosziban. A település alpolgármestere, Benedek Károly közölte, az újságíró ellen vizsgálatot indítanak.

hirado.hu - atv.hu
Címkék:
 • Séta egy holland zöldinnel
  Írni, véleményt mondani, okoskodni nem olyan nehéz, de ha itt vagyok kettesben valakivel, akiről és akinek beszélni kellene, óvatosabb az ember.
 • Stratégiai rasszizmus
  Ismét kiderült, hogy a spekulánsi szervezetek számára a terrormigránsok fontosabbak, mint az európai gyermekek.
 • Orbán: Antall József nem adta fel sosem a célját
  Antall József öröksége, hogy a kedvezőtlen erőviszonyok ellenére sem adta fel sosem a célját, hogy visszavezesse Magyarországot a kommunizmus előtti önmagához - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban.
 • Szirt a habok közt
  Surján László, a Kereszténydemokrata Néppárt volt országgyűlési képviselője, a KDNP tiszteletbeli elnöke Antall József kormányában népjóléti miniszterként szolgált. Személyes visszaemlékezésével tisztelgünk a szocialista diktatúra időszaka utáni első szabadon választott kormány 25 éve elhunyt miniszterelnöke előtt.
 • Megszavazták a humanitárius vízum bevezetését
  Az Európai Parlament (EP) kedden, strasbourgi plenáris ülésén megszavazta a migránsok legális uniós beutazási kereteit rögzítő, humanitárius vízum bevezetését kezdeményező jelentést.
MTI Hírfelhasználó