Több mint 24 millió forintnál tart a Jónak lenni jó
2017. december 16. 09:51

Mostanáig több mint 24 millió forint gyűlt össze a közmédia Jónak lenni jó! akciójában. Még mindig folyamatosan érkeznek a felajánlások, legutóbb az Ismerős Arcok zenekar csatlakozott a kezdeményezéshez – hangzott el az M1 Híradójában.

Az Ismerős Arcok nevű zenekar a dunaszerdahelyi labdarúgó csapat szurkolói sálját és egy gitárt is felajánlott a közmédia jótékonysági műsorába.

A Jónak lenni Jó műsorba mostanáig már több mint 50 felajánlás érkezett. A tárgyakat a médiaklikk.hu oldalon lehet megvenni és licitálni is lehet. A tárgyak között van például az operaénekes Placido Domingo dedikált Reál Madridos meze és Rafael Nadal ütője is.

A Herendimanufaktúra Zrt. idén 6. alkalommal csatlakozott a Jónak lenni Jóhoz. Idén egy Viktória mintás lámpa-vázát ajánlottak fel.

Folyamatosan érkeznek a pénzbeli adományok is. Legutóbb a MOL Magyarország ajánlott fel 2 milló forintot.

Közben sok tárgy már el is kelt. A Hegyi doktor című nagysikerű sorozat főszereplőjének orvosi köpenyét egy zalaegerszegi gyógyszertárnak a dolgozói vették meg. Az ereklyét ki is állították a patikában.

A közmédia Jónak lenni jó akciója most vasárnap egész napos műsorfolyammal várja a felajánlásokat, az ott befolyt összeggel idén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkáját segítik. Addig is éjjel-nappal lehet tárcsázni a 1350-es adományvonalat, amely hívásonként 250 forintot jelent.

hirado.hu - M1 Híradó
Címkék:
  • Polgárverés – 12 éve
    Azt sem sikerült kideríteni, hogy a brüsszeli bürokrácia miért hunyta be a szemét, amikor látta, hogy európai uniós polgárokat vernek véresre.
  • Antall József és Sargentini
    Amikor nagy a zűrzavar, a cosmos helyett chaos van, amikor a szervezetlen rotyogás uralkodik, nem árt, ha fogódzót keresünk.
MTI Hírfelhasználó