Sűrű köd miatt adott ki figyelmeztetést az OMSZ
2017. december 17. 10:15

A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +5 fok között várható.

Az ország egyre nagyobb részén kitisztul az idő, hosszabb-rövidebb időszakokra kisüt a nap, az alacsony szintű rétegfelhőzet és a köd területe fokozatosan zsugorodik. Inkább csak délkeleten, délen maradhatnak tartósan borult körzetek.

Néhol hózápor kialakulhat.

Az északi szél többfelé megélénkül, a Dunántúlon helyenként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +5 fok között várható. Késő estére általában +1 és -4 fok közé hűl le a levegő.

Figyelmeztető előrejelzés. Forrás: met.hu

Figyelmeztető előrejelzést is kiadott az OMSZ a sűrű és tartós köd miatt

Vasárnapra virradó éjszaka főként az Alföld középső tájain, az Északi-középhegység középső és nyugati részén, illetve a Dunántúl délnyugati részén több helyen is sűrű, zúzmarás köd képződhet, melyben ónos szitálás kialakulhat. Vasárnap délelőtt gyorsan javulnak a látási viszonyok.

hirado.hu - met.hu
Címkék:
 • Séta egy holland zöldinnel
  Írni, véleményt mondani, okoskodni nem olyan nehéz, de ha itt vagyok kettesben valakivel, akiről és akinek beszélni kellene, óvatosabb az ember.
 • Stratégiai rasszizmus
  Ismét kiderült, hogy a spekulánsi szervezetek számára a terrormigránsok fontosabbak, mint az európai gyermekek.
 • Orbán: Antall József nem adta fel sosem a célját
  Antall József öröksége, hogy a kedvezőtlen erőviszonyok ellenére sem adta fel sosem a célját, hogy visszavezesse Magyarországot a kommunizmus előtti önmagához - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban.
 • Szirt a habok közt
  Surján László, a Kereszténydemokrata Néppárt volt országgyűlési képviselője, a KDNP tiszteletbeli elnöke Antall József kormányában népjóléti miniszterként szolgált. Személyes visszaemlékezésével tisztelgünk a szocialista diktatúra időszaka utáni első szabadon választott kormány 25 éve elhunyt miniszterelnöke előtt.
 • Megszavazták a humanitárius vízum bevezetését
  Az Európai Parlament (EP) kedden, strasbourgi plenáris ülésén megszavazta a migránsok legális uniós beutazási kereteit rögzítő, humanitárius vízum bevezetését kezdeményező jelentést.
MTI Hírfelhasználó