Régen vehettünk ennyire olcsón dollárt
2018. január 15. 11:17

Hétfő reggelre tovább gyengült a dollár az euróval szemben, így 1,22 felett jár már a jegyzés. Közben a forint alig mozdul, a feltörekvő piacon viszont például a török líra ismét érezhető gyengüléssel kezdi a napot. A fentiek hatására a dollár-forint árfolyam hároméves mélypontra esett - írta a Portfolio.

A forint 308,72-nél járt az euróval szemben, ez gyakorlatilag megegyezett a péntek esti árfolyammal. Az utóbbi napokban alig mutatott érdemi elmozdulást a magyar deviza, a 308-310-es sávba van beragadva az euróval szemben.

A dollár jegyzése hétfő reggel 252,9-nél járt, sőt hajnalban 252,23-ig süllyedt a jegyzés, ami hároméves mélypontot jelent, utoljára 2015 januárjában volt ilyen olcsó a dollár.

A dollár esése folytatódik, ma reggelre 1,22-ig emelkedett az euró-dollár jegyzés, az 1,2219-es árfolyam 0,3%-kal magasabb a péntek estinél.

Címkék:
  • Antall József és Sargentini
    Amikor nagy a zűrzavar, a cosmos helyett chaos van, amikor a szervezetlen rotyogás uralkodik, nem árt, ha fogódzót keresünk.
  • Szögi Lajos-emléknap
    Nem szép a történet, és nem lehet neki semmilyen fölemelő jelleget adni, nem mutatható fel körülötte jövőbemutató érték.
MTI Hírfelhasználó