Belerepült egy ház második emeletébe egy kocsi
2018. január 15. 15:59

Bizarr balesethez riasztották vasárnap a Santa Ana-i tűzoltóságot: egy második emeleti fehér színű kocsit kellett kiszedniük a sorőrrel együtt egy második emeleti lakásból. „Felrepült” egy ház második emeletére egy kocsi a kaliforniai Santa Anában. A kétszintes épületben tűz ütött ki, a sofőr egy órán keresztül a járműben ragadt.

A kaliforniai baleset a hajnali órákban történt vasárnap, a férfi túl gyorsan vezetett, és ráhajtott kocsijával a padkára, ami annyira megdobta az autót, hogy az felröpült egy ház második emeletére, és belefúródott a falba. A balesethez kiérkező tűzoltóbrigád parancsnoka elmondta, hogy pályafutása során még soha nem találkozott hasonló esettel.

Az emeletre katapultált autó miatt tűz ütött ki a ház második szintjén. A kocsi utasa kimászott a járműből, de a vezető több mint egy óráig bent ragadt. Őt egy daruval sikerült kimenekíteni, majd megkezdődhetett a kocsi kiszedése is a falból. Csodával határos módon a sofőr és az utas sem sérült meg súlyosan, a lakásban pedig senki sem tartózkodott a baleset idején.

hirado.hu
Címkék:
  • Egyértelművé vált a hazaárulás
    Már nincs józan vezető egyéniség az adott ellenzék személyi állományában. Senki nem szólt nekik, hogy gyerekek, ezt nem kellene, mert lebukunk. Mindenki megtudja, hogy hazaárulók vagyunk.
  • Mérgezett díszek a fenyőfán
    A Karácsony mély szakralitása mellett a béke, a meghitt nyugalom ünnepe is (lenne), de a fel nagyörömre dallamai és a pásztorok kedvessége mellett disszonáns díszeket is látok az idei fenyőfán.
MTI Hírfelhasználó