Újra lehet Budapesten amerikai nagykövet
2018. január 18. 11:29

A Magyar Idők úgy tudja, a republikánus kötődésű David Corstein lehet hazánkban a következő misszióvezető.

Lendületet adhat a magyar-amerikai kapcsolatoknak, hogy Washington újra nagykövetet készül Budapestre küldeni – írja a Magyar Idők. A cikk szerint a befutó David Cornstein lehet, de a Fehér Ház ezt hivatalosan még nem jelentette be. A jelöltre a kiutazás előtt ugyanis még egy szenátusi meghallgatás is vár.

A mostani jelölésre azt követően kerülhet sor, hogy a napokban az amerikai fővárosban tárgyalt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, aki politikai és energetikai kérdésekben is megállapodott a washingtoni partnerekkel. A magyar-amerikai kapcsolatoknak az is jót tehet, hogy a magyar kormány osztani készül a Trump-adminisztráció álláspontját migrációs kérdésben.

Az Egyesült Államok, mint ismert nemrég mondta fel az előkészítő tárgyalásokat egy ezzel kapcsolatos ENSZ-egyezményről arra hivatkozva, hogy az nem vág egybe a saját bevándorlási politikájával – írta a lap.

hirado.hu - Magyar Idők
Címkék:
  • Egyértelművé vált a hazaárulás
    Már nincs józan vezető egyéniség az adott ellenzék személyi állományában. Senki nem szólt nekik, hogy gyerekek, ezt nem kellene, mert lebukunk. Mindenki megtudja, hogy hazaárulók vagyunk.
  • Mérgezett díszek a fenyőfán
    A Karácsony mély szakralitása mellett a béke, a meghitt nyugalom ünnepe is (lenne), de a fel nagyörömre dallamai és a pásztorok kedvessége mellett disszonáns díszeket is látok az idei fenyőfán.
MTI Hírfelhasználó