Megfagyott migránsokat találtak a libanoni határnál
2018. január 20. 09:24

Kilenc jéggé fagyott menekült testét fedezte fel a libanoni hadsereg egy hegyvidéki területen, nem messze a szíriai-libanoni határtól. Az áldozatok egyike egy gyermek.

A katonaság közölte, hogy a holttesteket pénteken, a korai órákban találták meg egy erős hóvihar után, ami teljesen beterítette a határátlépésre leggyakrabban használt területet. A hadsereg a kilenc holttest mellett további hat szíriai határátlépőt találtak, akik életben maradtak a hóvihar után. Miután kórházba vitték őket, az egyik férfi belehalt a fagy okozta sérüléseibe. Az áldozatok hivatalos száma így tízre emelkedett.

A hadsereg továbbra is keresi a hóban megrekedt szíriaiakat, hogy reményeik szerint még időben kiszabadítsák őket a hóból – áll a hadsereg nyilatkozatában.

hirado.hu - Al-Dzsaszíra
Címkék:
  • Polgárverés – 12 éve
    Azt sem sikerült kideríteni, hogy a brüsszeli bürokrácia miért hunyta be a szemét, amikor látta, hogy európai uniós polgárokat vernek véresre.
  • Antall József és Sargentini
    Amikor nagy a zűrzavar, a cosmos helyett chaos van, amikor a szervezetlen rotyogás uralkodik, nem árt, ha fogódzót keresünk.
MTI Hírfelhasználó