Harrach: Magyarországon mindenki biztonságban van
2018. április 19. 14:39

Nem történhet meg nálunk az, ami Franciaországban vagy Németországban, hogy egy erőszakos ideológiának, vagy egy hódító kultúrának a képviselői rátámadnak az itt élőkre a vallásuk, vagy a származásuk miatt. Ez az illegális migráció hatása - jelentette ki Harrach Péter az ECHO TV Napi aktuális című műsorában.

A kereszténydemokrata politikus közölte, igaztalanul vetik fel az antiszemitizmus kérdését Magyarországgal szemben. Magyarországon a zsidóság és mindenki biztonságban van – szögezte le a politikus, hozzátéve, egyre nyilvánvalóbba a válik ez a biztonságos országkép.

Harrach Péter arról is beszélt, az utóbbi évek változásait tekintve, ma már nem Magyarország az egyetlen, amely fellép a migráció és a terrorizmus ellen. Jelezte, nem csak a V4-ek, hanem Ausztria, Olaszország is hasonló álláspontot képvisel ezekben a kérdésekben. Emellett egyre több ma még a vezetők által mást képviselő országban alakult át a választópolgárok véleménye. A frakcióvezető szerint Magyarország megítélése javult, és ez folytatódni fog.

A KDNP-s politikus a hazai demográfiai helyzettel kapcsolatban közölte, nem a migrációban keresik a megoldást, hanem a családok támogatásában. A kereszténydemokrata politikus a pozitív eredményeket sorolva, jelezte, javult a termékenységi arányszám (TFR), és radikálisan emelkedett a házasságkötések száma is. Ugyanakkor a legnépesebb korosztályban szükség lesz további intézkedésekre a gyermekvállalási kedv növeléséhez.

A teljes beszélgetést IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

echotv.hu
Címkék:
  • A Szent Péter-i Európa védelme
    Belülről akarják felrobbantani – vagy talán inkább szétmállasztani – a szellemi birodalmat, hosszú ideje, ám most egyfajta végkifejlet látszik közeledni.
  • Orbánt támadja egy lenini hasznos idióta
    Most a populista jelző – nem is címkéjével, hanem – bunkójával ütik le azokat, akik másként gondolkoznak, mint a Központ.
MTI Hírfelhasználó