A migrációt elutasító országokat akarja büntetni Brüsszel
2018. április 24. 12:40

Durva politikai támadásnak tartja Deutsch Tamás, hogy az Európai Unió több tízmilliárd euró fejlesztési forrást csoportosítana át a közép- és kelet-európai tagországoktól a pénzügyi válság által sújtotta déli tagállamokba. A néppárti EP-képviselő Napi aktuális című műsorunkban azt mondta: ezzel a migrációt elutasító országokat akarja büntetni Brüsszel.

Hajmeresztő a migrációs politika, amit Soros György és az Európai Bizottság megfogalmaz. – hangsúlyozta Deutsch Tamás, aki szerint Magyarország polgárai ezt a helyzetet ugyanúgy elutasítják, mint a V4 többi országának polgárai. A politikus felhívta rá a figyelmet, hogy az Európai Parlament évek óta egyre durvább támadásokat indít Magyarország ellen. Ennek egyik terméke a Soros-terv és az, hogy Magyarország szavazati jogának a felfüggesztéséről szóló hírek „belengetése” is.

Deutsch Tamás kiemelte, hogy példátlan hozzáállásnak tartja, hogy ezek a témák vannak napirenden, mert vannak más dolgok is, amikről lehetne tárgyalni. Deutsch Tamás szerint az Európai Unió szerint a fejlesztési politikával kapcsolatban azt mondja: Aki nem lép egyszerre a migráns simogató politika elfogadásában, az nem kap rétest estére! A legutóbbi fejlesztési tárgyalásokon is nagy harc dúlt, és ez most sem lesz másképp. Magyarországnak a magyar polgárokért kell harcolnia – hívta fel rá a figyelmet a politikus, aki úgy fogalmazott, harcolni is fognak ezekért a jogokért és fognak annyi szövetségest találni, hogy uniós fejlesztési forrásokhoz jussunk.

A teljes adást IDE kattintva nézhetik meg!

echotv.hu
Címkék:
 • Egyértelművé vált a hazaárulás
  Már nincs józan vezető egyéniség az adott ellenzék személyi állományában. Senki nem szólt nekik, hogy gyerekek, ezt nem kellene, mert lebukunk. Mindenki megtudja, hogy hazaárulók vagyunk.
 • Mérgezett díszek a fenyőfán
  A Karácsony mély szakralitása mellett a béke, a meghitt nyugalom ünnepe is (lenne), de a fel nagyörömre dallamai és a pásztorok kedvessége mellett disszonáns díszeket is látok az idei fenyőfán.
 • Deglobalizáció
  A korforduló, amelyben benne élünk, a liberalizmus kríziséből fakad. Minden, ami ma korszerű, a liberalizmus különböző mértékű és mélységű tagadásán alapul.
 • A magyarok nagy többsége elutasítja az illegális bevándorlást
  A magyarok kétharmada (67 százaléka) aggasztónak ítéli a hazánkat célzó illegális bevándorlást, tízből négyen (41 százaléka) pedig kifejezetten súlyos problémának tartják azt.
 • Hogy jutottak el a britek idáig?
  Teljes a bizonytalanság a brit belpolitikában a keddi történelmi voksolás után, amelyen az alsóház elsöprő többséggel (432 nem 202 igen mellett) leszavazta Theresa May kilépési megállapodását.
MTI Hírfelhasználó