Napos hétfőt esős kedd követ
2018. május 21. 17:44

Hétfő estig viszonylag száraz idő várható az ország nagy részén, azonban kedden többfelé kell záporra, zivatarra számítani, amelyet helyenként felhőszakadás kísérhet.

Mint az Országos Meteorológiai Szolgálat írja, pünkösdhétfőn túlnyomóan napos idő várható, elsősorban az Alföldön és az Északi-középhegység térségében lesz erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, ott elszórtan számíthatunk záporra, zivatarra.

Előrejelzésük szerint délkeleten lokálisan több csapadék is lehullhat. A keleti, északkeleti szél megélénkül, zivatarok környezetében viharossá is fokozódhat. A hőmérséklet délután 23 és 27 fok között alakul. Késő estére 14 és 18 fokig csökken a hőmérséklet.

hirado.hu - met.hu
Címkék:
  • Egyértelművé vált a hazaárulás
    Már nincs józan vezető egyéniség az adott ellenzék személyi állományában. Senki nem szólt nekik, hogy gyerekek, ezt nem kellene, mert lebukunk. Mindenki megtudja, hogy hazaárulók vagyunk.
  • Mérgezett díszek a fenyőfán
    A Karácsony mély szakralitása mellett a béke, a meghitt nyugalom ünnepe is (lenne), de a fel nagyörömre dallamai és a pásztorok kedvessége mellett disszonáns díszeket is látok az idei fenyőfán.
MTI Hírfelhasználó