Taxisra támadtak Budapesten
2018. május 25. 10:57

Megtámadtak egy taxist péntek hajnalban Budapesten – értesült a Híradó.hu. A BRFK kérdéseinkre azt válaszolta, egy ismeretlen személy Budapest XX. kerületében megtámadott a Taxi Plus társasághoz tartozó taxist, akit többször megszúrt, mint írták, jelenleg is tart a helyszíni szemle.

A rendőrség közlése szerint az budapesti Ady Endre téren történ bűncselekmény elkövetőjének személye ismeretlen, a BRFK Bűnügyi Főosztályának a nyomozói megkezdték az elkövető felkutatását – közölte a rendőrség. Több információt nem közöltek az esettel kapcsolatban.

 

Több tízezer forintot raboltak a családos sofőrtől

Az M1 helyszíni információi szerint a IX. kerületi Nagyváradi térnél egy ún. beülős fuvar utasa támadta meg a sofőrt. A támadás során a még ismeretlen tettes több tízezer forintot zsákmányolt. Elhangzott, a sofőr segítségére elsőként kollégái érkeztek, majd a rendőrség és a riasztott mentőszolgálat ért a helyszínre.

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak a XX. kerületi Ady Endre téren, ahol többször megszúrtak egy taxisofőrt 2018. május 25-én. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Portálunk elsődleges információvak ellentétben az M1 információi szerint még a délelőtti órákban életmentő műtétet hajtottak rajta végre, a sofőr állapota súlyos, életveszélyes.

Mint az a déli Híradóban elhangzott, a sofőr túl van már az életveszélyen, a több évtizede taxizó férfi állapotáról később ad tájékoztatást a kórház.

hirado.hu
Címkék:
  • Egyértelművé vált a hazaárulás
    Már nincs józan vezető egyéniség az adott ellenzék személyi állományában. Senki nem szólt nekik, hogy gyerekek, ezt nem kellene, mert lebukunk. Mindenki megtudja, hogy hazaárulók vagyunk.
  • Mérgezett díszek a fenyőfán
    A Karácsony mély szakralitása mellett a béke, a meghitt nyugalom ünnepe is (lenne), de a fel nagyörömre dallamai és a pásztorok kedvessége mellett disszonáns díszeket is látok az idei fenyőfán.
MTI Hírfelhasználó