Emberileg vállalhatatlan az ellenzék
2018. május 27. 14:02

1990-ben még Európa volt a mi jövőnk, ma pedig mi vagyunk Európa jövője". Így fogalmazott a miniszterelnök a Parlamentben, amikor letette esküjét a 4. Orbán-kormány. Vajon Európa-szerte így gondolják? A magát konzekvensen konzervatívnak és függetlennek valló Mellár Tamás mentette meg a Párbeszéd parlamenti frakcióját, miután kilépett abból a liberális Bősz Anett. De máshol is folytatódik az ellenzéki adok-kapok, bőven témát adva a Civil kör vendégeinek, Ferencz Orsolya űrkutatónak, Simon János politológusnak és Pesty Lászlónak, a Pesty Fekete Doboz főszerkesztőjének.

A Civil kör vendégei véleményezték többek között Bősz Anett kilépését a Párbeszédből, valamint Mellár Tamás belépését, aki így megmentette a frakciót.

Pesty László úgy fogalmazott: Mellár Tamás a magát konzekvensen mindig konzervatívnak és függetlennek tartó ember szépen megmentette a Párbeszéd frakcióját.

Bősz Anett pár héttel azt mondta, belép ebbe a frakcióba. Ezzel szemben most azt mondta, nem látja annak lehetőségét, sem politikai akaratot, sem eszközt, sem semmit, hogy itt liberális politizálást folytathasson. Miért tette volna, ha nem így van? – tette fel a kérdést Pesty László.

De jelen esetben, aminek egyszerűbb az olvasata és egyébként egy disznóság, hogy Mellár, aki saját magát konzervatív gondolkodónak aposztrofálja egyszerűen csak belép ebbe a frakcióba. Pedig megígérte a választási kampányban, erre építkezett, hogy ő független keresztény-konzervatív, ezzel szemben most elfogadta a baloldal támogatását és pénzét – tette hozzá.

Ferencz Orsolya úgy vélekedett: ez az elvtelenségnek a magasiskolája és a gusztustalanságnak a folytatása, amit egyébként a kampány során is mutatott a baloldal.

Felidézte, hogy egyébként Herényi Károly és Lendvai Ildikó is korábban arról beszélgetett, hogy azok tették jól, akik a Fideszre szavaztak.
Hiszen, így a legjobbat tették az országnak, mert emberileg vállalhatatlanok azok, akik ma az ellenzéket képviselik.

A teljes beszélgetést IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

echotv.hu
Címkék:
  • Egyértelművé vált a hazaárulás
    Már nincs józan vezető egyéniség az adott ellenzék személyi állományában. Senki nem szólt nekik, hogy gyerekek, ezt nem kellene, mert lebukunk. Mindenki megtudja, hogy hazaárulók vagyunk.
  • Mérgezett díszek a fenyőfán
    A Karácsony mély szakralitása mellett a béke, a meghitt nyugalom ünnepe is (lenne), de a fel nagyörömre dallamai és a pásztorok kedvessége mellett disszonáns díszeket is látok az idei fenyőfán.
MTI Hírfelhasználó