Ismét Palkovics Imre lett a Munkástanácsok elnöke
2018. május 27. 22:40

Egyhangúlag újra Palkovics Imrét választotta elnöknek a Munkástanácsok Országos Szövetsége a szervezet május 25-26-i balatonalmádi kongresszusán - közölte a szövetség vasárnap az MTI-vel.

A szövetségnek az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleménye szerint Palkovics Imre beszédében kiemelte: a Munkástanácsok Országos Szövetsége változatlanul a keresztényszociális értékrend alapján folytatja munkáját, és fontosnak tartja a szakszervezetek szoros együttműködését.

A kongresszuson elhangzott, hogy a régi-új elnökség az elkövetkezendő, 2023-ig tartó ötéves ciklusban a bérfelzárkóztatást és a szociális párbeszéd erősítését tekinti fő feladatának - olvasható a tájékoztatásban.

Palkovics Imre 1991 óta elnöke a Munkástanácsok Országos Szövetségének.

MTI
Címkék:
 • Egyértelművé vált a hazaárulás
  Már nincs józan vezető egyéniség az adott ellenzék személyi állományában. Senki nem szólt nekik, hogy gyerekek, ezt nem kellene, mert lebukunk. Mindenki megtudja, hogy hazaárulók vagyunk.
 • Mérgezett díszek a fenyőfán
  A Karácsony mély szakralitása mellett a béke, a meghitt nyugalom ünnepe is (lenne), de a fel nagyörömre dallamai és a pásztorok kedvessége mellett disszonáns díszeket is látok az idei fenyőfán.
 • Deglobalizáció
  A korforduló, amelyben benne élünk, a liberalizmus kríziséből fakad. Minden, ami ma korszerű, a liberalizmus különböző mértékű és mélységű tagadásán alapul.
 • A magyarok nagy többsége elutasítja az illegális bevándorlást
  A magyarok kétharmada (67 százaléka) aggasztónak ítéli a hazánkat célzó illegális bevándorlást, tízből négyen (41 százaléka) pedig kifejezetten súlyos problémának tartják azt.
 • Hogy jutottak el a britek idáig?
  Teljes a bizonytalanság a brit belpolitikában a keddi történelmi voksolás után, amelyen az alsóház elsöprő többséggel (432 nem 202 igen mellett) leszavazta Theresa May kilépési megállapodását.
MTI Hírfelhasználó